blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Domů
  • Cuisine: Čínská

Cuisine: Čínská

Další oblíbenou kuchyní na světě není nic jiného než kuchyně čínská. Je to jedna z nejznámějších a nejrozmanitějších gastronomických kultur na světě. Obecně se čínská jídla podávají s rýží a obyčejnými nudlemi, ale nyní se i tato kuchyně rychle mění.

Také styl stolování je zcela odlišný. Zahrnuje hůlky a další podobné pomůcky, které se používají k jídlu. Hůlkami se často jí třeba i polévky.

Čínská kuchyně zahrnuje nudle, sečuánskou, fudžijánskou a kantonskou kuchyni. Jedná se o jedny z nejoblíbenějších čínských kuchyní, a proto jsou poměrně známé i v jiných zemích. Není nutné, abyste kvůli jídlu navštívili danou zemi, ukázku této kuchyně velmi pravděpodobně najdete i ve své zemi.

Čínský styl vaření patří k nejoblíbenějším a nejoceňovanějším na světě, protože mají tradiční styl vaření, který vždycky dodržují. V čínské kuchyni je například nezbytné používat pepř a každé čínské jídlo musí obsahovat polévku. Spolu s tím používají také chilli omáčku a sójovou omáčku. Tyto omáčky se míchají s různými druhy jídel, aby jim dodaly jedinečnou chuť, a také proto je čínská kuchyně proslulá.

Sdílet

Čínské zelí v miso pastě

Čas vaření: 20 min
  • Zelenina
  • Čínská Čínská
Čínské alias Pekingské zelí není složité uvařit běžným způsobem, ale sous-vide ho uděláte perfektně křehké, aniž by bylo zbytečně měkké. Když k němu do sáčku přidáte miso pastu a ochutíte...

Iva Dohnalová

14.6.2021
Like 0
Sdílet

Kuřecí prsa Teriyaki sous vide

Čas vaření: 1 hod 25 min
  • Drůbež
  • Čínská Čínská
Jemné a šťavnaté kuře v lahodné Teriyaki omáčce je ideální pokrm k večeři či obědu. Pokud jsou čínská jídla vaše oblíbená, rozhodně vyzkoušejte tento recept.

Admin

25.1.2021
Like 7
Sdílet

Sous vide čínské zelí, které si zamilují i ti největší odpůrci zeleniny

Čas vaření: 45 min
  • Zelenina
  • Čínská Čínská
Někteří lidé nemají rádi zeleninu, ba co víc, některým lidem se zelenina úplně hnusí. Důvod je nejspíš prostý, ještě neochutnali toto sous vide čínské zelí (brukev čínská/baby bok choy)!

Admin

4.9.2017
Like 3
Sdílet

Grilované krkovice na kantonský způsob (Char Siu)

Čas vaření: cca 9 h
  • Vepřové maso
  • Čínská Čínská
Někomu se grilování může zdát jednotvárné, pravda ale je, že pokud si s masem trošku pohrajete, můžete mít každý den úplně jiný výsledek. Skvělým důkazem je grilované vepřové maso na kantonský...

Admin

28.8.2017
Like 8

Recepty

Drůbež

Drůbež

Hovězí maso

Hovězí maso

Krůtí

Krůtí

Luštěniny

Luštěniny

Ryby

Ryby

Vejce

Vejce

Vepřové maso

Vepřové maso

Zelenina

Zelenina

Kuchyně

Americká

Americká

Anglická

Anglická

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Indická

Indická

Italská

Italská

Japonská

Japonská

Španělská

Španělská

Nejnovější komentáře

  • Jiří: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
  • Libor: Sous-vide uzená hovězí žebra
  • Admin: Sous vide vepřová krkovička v tradičním stylu
  • Jana: Sous vide vepřová krkovička v tradičním stylu
  • Vladislav: Sous vide vaření – otázky a odpovědi

O sous vide

  • Co je sous vide?
  • 4 základní kroky sous vide vaření
  • Sous vide – otázky a odpovědi
  • Je sous vide vaření bezpečné?

Pro začátek

  • Sous vide v hrnci na sporáku
  • Do čeho sous vide zabalit?
  • Sous vide – teploty a časy
  • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

Recepty

  • Low Carb
  • Bez lepku
  • Vegetariánské
  • Veganské

© 2022 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats, ... / Kontakt

Posting....