blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Vánoční slevy
blank
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Vánoční slevy
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Vánoční slevy
blank
  • Domů
  • Cuisine: Čínská

Cuisine: Čínská

Sdílet

Sous vide čínské zelí, které si zamilují i ti největší odpůrci zeleniny

Čas vaření: 45 min
  • Zelenina
    Někteří lidé nemají rádi zeleninu, ba co víc, některým lidem se zelenina úplně hnusí. Důvod je nejspíš prostý, ještě neochutnali toto sous vide čínské zelí (brukev čínská/baby bok choy)!

    Admin

    4.9.2017
    Like 3
    Sdílet

    Grilované krkovice na kantonský způsob (Char Siu)

    Čas vaření: cca 9 h
    • Vepřové
      Někomu se grilování může zdát jednotvárné, pravda ale je, že pokud si s masem trošku pohrajete, můžete mít každý den úplně jiný výsledek. Skvělým důkazem je grilované vepřové maso na kantonský...

      Admin

      28.8.2017
      Like 7

      Recepty

      Drůbež

      Drůbež

      Hovězí

      Hovězí

      Krůtí

      Krůtí

      Luštěniny

      Luštěniny

      Ryby

      Ryby

      Vejce

      Vejce

      Vepřové

      Vepřové

      Zelenina

      Zelenina

      Kuchyně

      Americká

      Americká

      Anglická

      Anglická

      Česká

      Česká

      Francouzská

      Francouzská

      Italská

      Italská

      Mexická

      Mexická

      Nejnovější komentáře

      • Zapy: Vepřový tenderloin steak (vepřová panenka)
      • Janko: Vepřový tenderloin steak (vepřová panenka)
      • Křepelčí maso a vajíčka: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
      • Admin: Nejlepší „mojo“ marináda na maso
      • Dotaz: Nejlepší „mojo“ marináda na maso

      O sous vide

      • Co je sous vide?
      • 4 základní kroky sous vide vaření
      • Sous vide – otázky a odpovědi
      • Je sous vide vaření bezpečné?

      Pro začátek

      • Sous vide v hrnci na sporáku
      • Do čeho sous vide zabalit?
      • Sous vide – teploty a časy
      • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

      Recepty

      • Low Carb
      • Bez lepku
      • Vegetariánské
      • Veganské

      © 2021 Sous Vide kuchařka s recepty, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats