Zelené fazole s česnekem

0 0
Zelené fazole s česnekem

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
450 g zelené fazole čerstvé
1 lžíce olivový olej
4 stroužky česnek
dle libosti sůl
dle libosti černý pepř

Výborné fazolky, které jsou plné živin.

Vlastnosti:
  • Low Carb
  • Vegan
  • Vegetarián
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Žádná kašovitá struktura, ale křupavé a výborné fazolky, a to díky metodě vaření sous vide. Zelené fazolky jsou vhodné jako příloha k steaku či mořským plodům. Jsou bohaté na železo, bílkoviny a zinek. Všechny tyto živiny jsou i po vaření uchovány.

Postup

1
Hotovo
50 min

FAZOLE UMYJEME, NAKRÁJÍME A DÁME VAŘIT

Umyjeme zelené fazole a odkrojíme konce. Vložíme je do vaku, který následně umístíme do vodní lázně o teplotě 86 ° C. Je důležité, aby fazole byly zcela ponořeny ve vodě, můžeme toho docílit případně s pomocí závaží. Pokud máte radši křupavou strukturu, stačí fazole vařit 30 minut. Pokud upřednosňujete měkkou strukturu, ideální je vaření 45 minut.

2
Hotovo
7 min

SMAŽÍME

Vyndáme si fazole ze sáčku a rozehřejeme si pánev na středně vysokou teplotu. Jakmile bude pánev rozehřátá, přidáme do ní nakrájený česnek. Česnek v pánvi smažíme dokud nebude mít zlatohnědou barvu. Následně přidáme zelené fazolky, které smažíme přibližne 30 vteřin.

3
Hotovo
2 min

SERVÍRUJEME

Můžeme podávat např. jako přílohu k masu.

Zdroj: izzycooking.com

blank

Michaela Lukešová

Gurmánka, která nikdy nepohrdne výborným jídlem. Její recepty roztancují vaše chuťové pohárky.

Kuřecí prsa Teriyaki sous vide
předchozí
Kuřecí prsa Teriyaki sous vide
horké broskve
další
Horké broskve s modrým sýrem
Kuřecí prsa Teriyaki sous vide
předchozí
Kuřecí prsa Teriyaki sous vide
horké broskve
další
Horké broskve s modrým sýrem

Přidejte svůj komentář