Background Image

Zelené fazole s česnekem

0 0
Zelené fazole s česnekem

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
450 g zelené fazole čerstvé
1 lžíce olivový olej
4 stroužky česnek
dle libosti sůl
dle libosti černý pepř

Výborné fazolky, které jsou plné živin.

Vlastnosti:
  • Low Carb
  • Vegan
  • Vegetarián
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Žádná kašovitá struktura, ale křupavé a výborné fazolky, a to díky metodě vaření sous vide. Zelené fazolky jsou vhodné jako příloha k steaku či mořským plodům. Jsou bohaté na železo, bílkoviny a zinek. Všechny tyto živiny jsou i po vaření uchovány.

Číst
Sous vide vaření – otázky a odpovědi

Postup

1
Hotovo
50 min

FAZOLE UMYJEME, NAKRÁJÍME A DÁME VAŘIT

Umyjeme zelené fazole a odkrojíme konce. Vložíme je do vaku, který následně umístíme do vodní lázně o teplotě 86 ° C. Je důležité, aby fazole byly zcela ponořeny ve vodě, můžeme toho docílit případně s pomocí závaží. Pokud máte radši křupavou strukturu, stačí fazole vařit 30 minut. Pokud upřednosňujete měkkou strukturu, ideální je vaření 45 minut.

2
Hotovo
7 min

SMAŽÍME

Vyndáme si fazole ze sáčku a rozehřejeme si pánev na středně vysokou teplotu. Jakmile bude pánev rozehřátá, přidáme do ní nakrájený česnek. Česnek v pánvi smažíme dokud nebude mít zlatohnědou barvu. Následně přidáme zelené fazolky, které smažíme přibližne 30 vteřin.

3
Hotovo
2 min

SERVÍRUJEME

Můžeme podávat např. jako přílohu k masu.

Zdroj: izzycooking.com

blank

Admin

Pomalé vaření metodou sous vide, je naší vášní :)

Kuřecí prsa Teriyaki sous vide
předchozí
Kuřecí prsa Teriyaki sous vide
horké broskve
další
Horké broskve s modrým sýrem
Kuřecí prsa Teriyaki sous vide
předchozí
Kuřecí prsa Teriyaki sous vide
horké broskve
další
Horké broskve s modrým sýrem

Přidejte svůj komentář