Ingredience
- podle potřeby sous vide hranolky
- podle potřeby sous vide hovězí vývar
- podle potřeby gouda
Recept
Některá anglická, americká či kanadská jídla rozdělují českou veřejnost na dva nesmiřitelné tábory – jedni si na těchto jídlech pravidelně pochutnávají, jiní je považují za nechutná. Pokud patříte do té první skupiny, jistě vám přijde vhod recept na typické kanadské jídlo, které sestává z hranolek, hovězího vývaru a kvalitního sýru.
Postup
1 Hotovo 90 min |
Připravíme sous vide hovězí demi glaceRecept na sous vide hovězí demi glace najdete zde. |
2 Hotovo 40 min |
Připravíme sous vide hranolkyRecept na sous vide hranolky najdete zde. |
3 Hotovo 2 min |
Nakrájíme sýrNa dvě porce budeme potřebovat cca 100 gramů sýra. Sýr nakrájíme na menší kostičky. |
4 Hotovo 3 min |
Naaranžujeme na talíř |
5 Hotovo 2 min |
Dokončíme |