Ingredience
- 8 ks vodnicestřední velikost
- 60 ml olivový olej
- 3 stroužky česnek
- podle potřeby sůl
Recept
Už jste se přejedli brambor, těstovin, rýže a dalších běžných příloh? Máte chuť trošku si zaexperimentovat a udělat dojem na své nejbližší či přátele? Máme pro vás recept, který vás nezklame: Sous vide vodnice (celým jménem „brukev řepák vodnice“) případně tuřín.
Postup
1 Hotovo 25 min |
Osmažíme česnek (volitelný krok)Milujeme extra chuť, kterou zelenině dodá olej, ve kterém se smažil česnek. Tento krok je zcela nepovinný, můžete se rozhodnout pro běžný olivový olej. |
2 Hotovo 5 min |
Oloupeme vodnici |
3 Hotovo 5 min |
Nakrájíme vodnici |
4 Hotovo 5 min |
Ochutíme a sbalíme |
5 Hotovo 20 min |
Vaříme |
6 Hotovo |
Servírujeme |