blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Domů
  • Cuisine: Kanadská

Cuisine: Kanadská

Kanada se může pochlubit prvotřídními produkty, od sladkovodních ryb po javorový sirup, ale stejnou chválu si zaslouží i její kulinářské poklady.

Každý má chuťové buňky náchylné k určitým chutím. Přesto si některá tradiční jídla oblíbilo mnoho lidí a díky nim se kanadská kuchyně dostala do popředí zájmu. Možná, že jídlo není to, co vás přivedlo do Kanady na návštěvu, ale pravděpodobně to bude to, co vás přivede zpět.

Předpokládejme, že vaším záměrem bylo po celou dobu poznávat zemi prostřednictvím jídla. V tom případě musíte navštívit buď jídelnu doporučenou místními obyvateli, nebo fine dining restauraci, kde si můžete objednat jejich degustační menu. A nebo si nějaké kanadské jídlo uvařit doma, za pomoci metody sous vide.

Sdílet

Oldschoolová sousvide poutine (klasická kanadská mňamka)

Čas vaření: 95 min
  • Hovězí maso
  • Příloha
  • Kanadská Kanadská
Některá anglická, americká či kanadská jídla rozdělují českou veřejnost na dva nesmiřitelné tábory – jedni si na těchto jídlech pravidelně pochutnávají, jiní je považují za nechutná. Pokud patříte do té...

ladyambientte

8.1.2018
Like 5

Recepty

Drůbež

Drůbež

Hovězí maso

Hovězí maso

Krůtí

Krůtí

Luštěniny

Luštěniny

Ryby

Ryby

Vejce

Vejce

Vepřové maso

Vepřové maso

Zelenina

Zelenina

Kuchyně

Americká

Americká

Anglická

Anglická

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Indická

Indická

Italská

Italská

Japonská

Japonská

Španělská

Španělská

Nejnovější komentáře

  • Jiří: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
  • Libor: Sous-vide uzená hovězí žebra
  • Admin: Sous vide vepřová krkovička v tradičním stylu
  • Jana: Sous vide vepřová krkovička v tradičním stylu
  • Vladislav: Sous vide vaření – otázky a odpovědi

O sous vide

  • Co je sous vide?
  • 4 základní kroky sous vide vaření
  • Sous vide – otázky a odpovědi
  • Je sous vide vaření bezpečné?

Pro začátek

  • Sous vide v hrnci na sporáku
  • Do čeho sous vide zabalit?
  • Sous vide – teploty a časy
  • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

Recepty

  • Low Carb
  • Bez lepku
  • Vegetariánské
  • Veganské

© 2022 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats, ... / Kontakt

Posting....