Ingredience
-  450 g salsicciavepřová
 -  1 lžička sůl
 -  1/2 šálku pivo
 - 
TĚSTOVINY A ZELENINA
 -  450 g penne
 -  1 lžíce olivový olej
 -  1 ks červená cibule
 -  1 lžička italské koření
 -  1 šálek rajčata drcená
 -  3 stroužky česnek
 -  1/2 šálku kuřecí vývar
 -  sůl
 -  černý pepř
 -  na posypání petrželka
 -  na posypání parmazán
 
Recept
Ať už si známou italskou klobásku vyrobíte doma nebo koupíte v supermarketu, uvařte si ji sous-vide, aby byla pěkně šťavnatá. Nakrájená na kolečka a doplněná těstovinami a zeleninou vydá za večeři jako vystřiženou z italského časopisu.
Postup
| 
 1 Hotovo  | 
PŘÍPRAVA | 
| 
 2 Hotovo  | 
VAŘENÍ | 
| 
 3 Hotovo  | 
OPEČENÍV mezičase si uvařte těstoviny al dente podle návodu.  | 
| 
 4 Hotovo  | 
DOKONČENÍ A PODÁVÁNÍVe stejné pánvi osmažte na oleji cibuli s italským kořením. Po pár minutách přidejte mačkaný česnek, drcená rajčata a povařte opět pár minut. Vmíchejte kuřecí vývar a vařte do zhoustnutí. Zdroj: izzycooking.com  | 


                
                



