Ingredience
-
150 g čerstvé brusinky
-
60 g hnědý cukr
-
50 ml pomerančový džus
-
15 ml portské víno
Recept
Sdílet
Jakmile uvaříte sous-vide brusinkovou omáčku a ochutnáte, jen stěží si pak ještě někdy dáte tu kupovanou. Je hotová za chvíli a ta chuť je prostě nesrovnatelná!
Hodí se třeba k sýrům, slavnostní krůtě, grilovanému masu a nebo rybám.
Postup
|
PŘÍPRAVA A VAŘENÍ
Předehřejte si lázeň o teplotě 80 °C.
Nalijte do sous-vide sáčku pomerančový džus, portské, cukr a brusinky a protřepejte, aby se vše smíchalo. Vakuujte a vložte do lázně na cca 30 minut.
|
|
PODÁVÁNÍ
Vytáhněte sáček z lázně a jemně ho promačkejte rukou. Rychle vychlaďte v ledové lázni a pak skladujte v lednici nebo podávejte za tepla ten stejný den.
Zdroj: munchiesandmunchkins.com
|
Cestovatelka s velkou vášní pro jídlo, která se drží hesla "kolik kuchyní ochutnáš, tolikrát jsi člověkem"