Background Image

Sous-vide brusinková omáčka

0 0
Sous-vide brusinková omáčka

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
150 g čerstvé brusinky
60 g hnědý cukr
50 ml pomerančový džus
15 ml portské víno

V obchodě už nikdy nesáhnete po brusinkové omáčce!

Vlastnosti:
  • Vegan
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Jakmile uvaříte sous-vide brusinkovou omáčku a ochutnáte, jen stěží si pak ještě někdy dáte tu kupovanou. Je hotová za chvíli a ta chuť je prostě nesrovnatelná!

Hodí se třeba k sýrům, slavnostní krůtě, grilovanému masu a nebo rybám.

Číst
Co je sous vide?

Postup

1
Hotovo

PŘÍPRAVA A VAŘENÍ

Předehřejte si lázeň o teplotě 80 °C.
Nalijte do sous-vide sáčku pomerančový džus, portské, cukr a brusinky a protřepejte, aby se vše smíchalo. Vakuujte a vložte do lázně na cca 30 minut.

2
Hotovo

PODÁVÁNÍ

Vytáhněte sáček z lázně a jemně ho promačkejte rukou. Rychle vychlaďte v ledové lázni a pak skladujte v lednici nebo podávejte za tepla ten stejný den.

Zdroj: munchiesandmunchkins.com

blank

Iva Dohnalová

Cestovatelka s velkou vášní pro jídlo, která se drží hesla "kolik kuchyní ochutnáš, tolikrát jsi člověkem"

cuketový chlebíček
předchozí
Cuketový chlebíček
iberské kuřecí sous-vide
další
Kuřecí stehna na iberský způsob
cuketový chlebíček
předchozí
Cuketový chlebíček
iberské kuřecí sous-vide
další
Kuřecí stehna na iberský způsob

Přidejte svůj komentář