Background Image

Sous vide mango chutney

0 0
Sous vide mango chutney

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
1 ks mango zralé
1/4 ks jablko ideálně Granny Smith
1/4 ks červená cibule
1/4 šálku hnědý cukr
1 a 1/2 lžičky sladový ocet
1 ks chilli paprička
1/2 lžičky čerstvý zázvor
špetka sůl

Mango v hlavní roli.

Vlastnosti:
  • Vegan
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Když jíte pálivá jídla, trošku sladkého mangového chutney funguje skvěle ke zchlazení vašich chuťových pohárků. V tomto ovocném receptu mango opravdu zazáří. Podávejte ho třeba s curry a křupavým indickým chlebem jako přidané potěšení.

Číst
Jak vybrat správné brambory pro přípravu hranolek?

Postup

1
Hotovo

PŘÍPRAVA

Předehřejte si horkou lázeň o teplotě 85 °C.
Mango a jablko oloupejte a nakrájejte na malé kostky. Cibuli a chilli papričku nasekejte na jemno a zázvor nastrouhejte.

2
Hotovo

VAŘENÍ

Všechny ingredience smíchejte v zipovém nebo vakuovém sáčku. Vakuujte nebo zazipujte pomocí metody vytlačení vzduchu vodou.
Vložte do lázně a vařte po dobu 6 hodin.

3
Hotovo

PODÁVÁNÍ

Po uvaření sáček z lázně vytáhněte a přeneste do ledové lázně. Nechte vychladit na pokojovou teplotu, poté přendejte do zavařovací sklenice a dále chlaďte v lednici. Podávejte za studena, případně uchovávejte v lednici až 1 týden.

Zdroj: anovaculinary.com

blank

Iva Dohnalová

Cestovatelka s velkou vášní pro jídlo, která se drží hesla "kolik kuchyní ochutnáš, tolikrát jsi člověkem"

mečoun
předchozí
Pečeně z mečouna s jalapeño marinádou
vepřová panenka v bylinkové krustě
další
Sous-vide vepřová panenka v bylinkové krustě
mečoun
předchozí
Pečeně z mečouna s jalapeño marinádou
vepřová panenka v bylinkové krustě
další
Sous-vide vepřová panenka v bylinkové krustě

Přidejte svůj komentář