Ingredience
-  510 g kuřecí prsíčkabez kosti, bez kůže
 -  podle potřeby sůl
 -  podle potřeby olivový olej
 -  podle potřeby bylinkyčerstvé (například rozmarýn, tymián či další bylinky podle vaší chuti)
 -  900 g bramborynové
 -  3 ks česnekstroužky
 -  podle potřeby vločky chilli
 -  3 ks brokolice
 -  1 ks citrón
 
Recept
Chtěli byste shodit nějaké to kilo, ale přitom nebýt o hladu a na jídle si pořádně pochutnat? Tak to vám nesmí uniknout recept na kuřecí prsíčka s bramborami a brokolicí podle Jefa Nelsona, fitness specialisty a milovníka sous vide vaření.
Postup
| 
 1 Hotovo  5 min  | 
Připravíme kuřecí prsa | 
| 
 2 Hotovo  1 - 2 h  | 
VařímeVodní lázeň předehřejeme na 70 °C. Vložíme sáček a vaříme po dobu 1 – 2 hodin (v závislosti na velikosti).  | 
| 
 3 Hotovo  | 
Připravíme a uvaříme bramboryBrambory očistíme a překrojíme napůl. Vložíme do hrnce s horkou vodou, přidáme lehce rozmáčklé stroužky česneku. Osolíme a přivedeme k varu. Vaříme do měkka, cca 15 minut. Jakmile jsou brambory uvařené, odstraníme česnek a přidáme bylinky a chilli vločky podle chuti. Poznámka: Jedná se o váš oběd. Dopřejte si, co máte rádi! Jestliže vám chutnají jiné bylinky, použijte je. Brambory můžete také nahradit jinou přílohou, například hnědou rýží.  | 
| 
 4 Hotovo  | 
Připravíme brokolici | 
| 
 5 Hotovo  | 
Opečeme kuře | 
| 
 6 Hotovo  | 
Připravíme krabičky | 


                
                



