blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Domů
  • Ingredient: bylinky

Ingredient: bylinky

Sdílet

Sous vide vepřový bůček

Čas vaření: 8 - 25 h
  • Vepřové maso
  • Česká Česká
Patříte mezi sous vide nováčky? Ničeho se nebojte! Sous vide vaření se vyznačuje tím, že budete-li metodou sous vide vařit jakékoliv tvrdší maso jako třeba vepřový bůček, nakonec dostanete neodolatelný...

ladyambientte

20.3.2022
Like 24
Sdílet

Černá čočka beluga sous-vide

Čas vaření: 1 hod 20 min
  • Luštěniny
  • Česká Česká
Beluga je nejen prospěšná pro vaše tělo, ale také chuťově výborná. Její oříšková chuť a textura se ještě zdokonalí při vaření sous-vide. Můžete ji pak použít jako základ do hlavního...

Iva Dohnalová

30.11.2021
Like 2
Sdílet

Platýs sous-vide

Čas vaření: 1 hod 25 min
  • Ryby
  • Anglická Anglická
Platýs se, co se masa týče, nachází na pomyslné čáře mezi rybami s tuhým masem (jako je tuňák) a rybami s měkkým kouskovitým masem (jako například treska). Po jeho uvaření...

Iva Dohnalová

17.3.2021
Like 4
Sdílet

Sous vide steak z tuňáka

Čas vaření: 1 hod 30 min
  • Ryby
  • Francouzská Francouzská
Příprava steaku z tuňáka klasickými způsoby vyžaduje hodně odhadování a nejistoty, jaký bude uvnitř. Pokud se s námi pustíte do vaření tuňáka sous-vide, můžete si být předem jistí výsledkem při...

Iva Dohnalová

7.2.2021
Like 3
Sdílet

Sous vide polenta

Čas vaření: 2 hod 5 min
  • Příloha
  • Italská Italská
Polenta je úžasná příloha ke spoustě jídel, ale její příprava je někdy o nervy. Uvařte ji tentokrát sous vide a zbavte se stresu a nekonečného míchání. Servírovat ji můžete krémovou...

Iva Dohnalová

5.1.2021
Like 4
Sdílet

To nejlepší kuřecí stehýnko na světě

Čas vaření: 3 hod 20 min
  • Drůbež
  • Česká Česká
Představujeme vám recept na výborné kuřecí stehno, které se díky sous vide přípravě téměř rozpadá. Toto kuřecí stehno (ale může být například i křidélko) je lehce pálivé a silně návykové....

ladyambientte

24.9.2018
Like 18
Sdílet

Sous vide chřest, který si zamilujete

Čas vaření: 20 min
  • Zelenina
  • Americká Americká
Existuje něco lepšího, než zelenina, která i po uvaření chutná skutečně lahodně? Zabijete tím dvě mouchy jednou ranou – výborně si pochutnáte a ještě jíte zdravě. Problém je, že připravit...

ladyambientte

23.10.2017
Like 2
Sdílet

Sous vide krabičková dieta jednoduše doma: Kuřecí prsíčka s bramborami a brokolicí

Čas vaření: 1 - 2 h
  • Drůbež
  • Česká Česká
Chtěli byste shodit nějaké to kilo, ale přitom nebýt o hladu a na jídle si pořádně pochutnat? Tak to vám nesmí uniknout recept na kuřecí prsíčka s bramborami a brokolicí podle...

Admin

19.6.2017
Like 9
Sdílet

Jednoduchá, křupavá sous vide kachní stehýnka

Čas vaření: 16,5 h
  • Drůbež
  • Francouzská Francouzská
Francouzi umí věci vylepšit. Ať už se jedná o smažené brambory, buldoky, toasty nebo líbání. A stejné je to i s pečenými kachnami, respektive s pečenými kachními stehýnka. Pokud si chcete doma...

ladyambientte

9.5.2017
Like 11
Sdílet

Nejlepší krůtí prsíčka na světě

Čas vaření: 8 h 20 min
  • Krůtí
Je docela možné, že když se mluví o krůtích prsíčkách, představíte si vysušený kus masa bez chuti. My vám díky metodě sous vide můžeme poradit, jak si krůtí prsíčka pro...

ladyambientte

11.11.2016
Like 14

Recepty

Drůbež

Drůbež

Hovězí maso

Hovězí maso

Krůtí

Krůtí

Luštěniny

Luštěniny

Ryby

Ryby

Vejce

Vejce

Vepřové maso

Vepřové maso

Zelenina

Zelenina

Kuchyně

Americká

Americká

Anglická

Anglická

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Indická

Indická

Italská

Italská

Japonská

Japonská

Španělská

Španělská

Nejnovější komentáře

  • Kuchtík: Hovězí chuck roll pečeně
  • Admin: Sous vide steak
  • Stanislav: Sous vide steak
  • Miladka: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
  • Miladka: Sous vide vaření – otázky a odpovědi

O sous vide

  • Co je sous vide?
  • 4 základní kroky sous vide vaření
  • Sous vide – otázky a odpovědi
  • Je sous vide vaření bezpečné?

Pro začátek

  • Sous vide v hrnci na sporáku
  • Do čeho sous vide zabalit?
  • Sous vide – teploty a časy
  • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

Recepty

  • Low Carb
  • Bez lepku
  • Vegetariánské
  • Veganské

© 2022 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats, ... / Kontakt

Posting....