Palmy, zdravý kokosový olej a mléko, vůně moře, čerstvý vzduch a klid. Právě taková atmosféra prostupuje místní jídlo. I vy si můžete připravit Tom Yum, Pad Thai nebo Massaman kari, aniž byste se museli obávat složitých receptů. Tajemství thajské kuchyně spočívá ve výběru a kombinaci surovin s neobvyklými chutěmi.
Od rozmachu turistického ruchu v Thajsku v 80. letech 20. století si thajská kuchyně vydobyla pozici jedné z předních světových škol kulinářského umění. Je jedním z pěti celosvětově nejoblíbenějších druhů jídel, dalšími jsou indické, čínské, francouzské a italské kuchyně. Při návštěvě Thajska je sice možné si pochutnat na západních jídlech, ale proč se tím zabývat? Jste v domovině jedné z nejlepších světových škol vaření, tak se pohodlně usaďte a vychutnávejte.
© 2024 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Anovaculinary, Recipetineats, ... / Kontakt