Spařená cibule v šafránovém nálevu

0 0
Spařená cibule v šafránovém nálevu

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
1 stroužek česnek cca 2,5 g
80 g šalotka
1,5 g citronová kůra
1,5 g majoránka čerstvé listy
4 g sůl
0,01 g šafrán
14 g citronová kůra
250 g bílé víno suché
250 g voda

Chutná ozdoba talíře.

Vlastnosti:
  • Bezlepkový
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Chtěli byste talíř ozvláštnit nějakou zeleninovou přílohou? Tak to vám doporučujeme spařenou cibuli v šafránovém nálevu.

Postup

1
Hotovo
3 min

Připravíme cibuli

Cibuli očistíme a nakrájíme na kolečka.

2
Hotovo
10 min

Vaříme

Všechny ingredience vložíme do malého kastrolu.

Vaříme 10 minut.

3
Hotovo
2 min

Přecedíme

Cibuli přecedíme a necháme okapat.

4
Hotovo

Dochutíme a podáváme

Do cibule přidáme sůl a citrón. Okamžitě podáváme.

ladyambientte

Pumpernickelové chipsy
předchozí
Pumpernickelové chipsy
Tahle grilovaná sous vide kuřecí stehýnka jsou kouzelně dobrá
další
Grilovaná sous vide kuřecí stehna, která jsou kouzelně dobrá
Pumpernickelové chipsy
předchozí
Pumpernickelové chipsy
Tahle grilovaná sous vide kuřecí stehýnka jsou kouzelně dobrá
další
Grilovaná sous vide kuřecí stehna, která jsou kouzelně dobrá

Přidejte svůj komentář