Spařená cibule v šafránovém nálevu

0 0
Spařená cibule v šafránovém nálevu

Sdílejte recept na Vaší sociální síti:

Nebo kopírujte a sdílejte tuto adresu

Ingredience

1 stroužek česnek cca 2,5 g
80 g šalotka
1,5 g citronová kůra
1,5 g majoránka čerstvé listy
4 g sůl
0,01 g šafrán
14 g citronová kůra
250 g bílé víno suché
250 g voda

Chutná ozdoba talíře.

Vlastnosti:
  • Bezlepkový
Kuchyně:

Ingredience

Instrukce

Chtěli byste talíř ozvláštnit nějakou zeleninovou přílohou? Tak to vám doporučujeme spařenou cibuli v šafránovém nálevu.

Kroky

1
hotovo
3 min

Připravíme cibuli

Cibuli očistíme a nakrájíme na kolečka.

2
hotovo
10 min

Vaříme

Všechny ingredience vložíme do malého kastrolu.

Vaříme 10 minut.

3
hotovo
2 min

Přecedíme

Cibuli přecedíme a necháme okapat.

4
hotovo

Dochutíme a podáváme

Do cibule přidáme sůl a citrón. Okamžitě podáváme.

ladyambientte

Pumpernickelové chipsy
předchozí
Pumpernickelové chipsy
pastrami bites
Další
Pastrami bites (jednohubky)

Přidej svůj komentář