Background Image

Šťavnaté horké jahody

0 0
Šťavnaté horké jahody

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
500 g jahody čerstvé

Pokud milujete jahody, pak je rozhodně musíte vyzkoušet vařené sous-vide!

Vlastnosti:
  • Vegan
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Jahody jsou velmi oblíbené a většina z nás je často konzumuje jen tak samotné a nebo na dezertech. Teď ale svůj dezert můžete ještě trošku pozvednout přidáním sous-vide super šťavnatých jahod.

Číst
Jak zbavíte sáček vzduchu? Jednoduchá metoda, jak ho vyženete ven i bez vakuovačky!

Postup

1
Hotovo

PŘÍPRAVA

Nastavte si teplotu lázně na 80°C a očistěte jahody.

2
Hotovo

VAŘENÍ

Vložte jahody do vakuového sáčku (nebo do dvou, záleží jakou máte velikost). Vložte do lázně a vařte 20 minut.

3
Hotovo

HOTOVO!

Vyjměte sáček z lázně a vylijte jahody do misky. Použít je pak můžete na spoustu dezertů, jako je piškotový dort, cheesecake nebo klasický ovocný koláč. Skvělé jsou ale i samotné se šlehačkou nebo zmrzlinou!

Zdroj: cliftonathome.co.uk

blank

Iva Dohnalová

Cestovatelka s velkou vášní pro jídlo, která se drží hesla "kolik kuchyní ochutnáš, tolikrát jsi člověkem"

Treska s citronem a česnekem
předchozí
Treska s citronem a česnekem
jehněčí hřebínek servírujeme
další
Jehněčí hřebínek s bazalkovou omáčkou Chimichurri
Treska s citronem a česnekem
předchozí
Treska s citronem a česnekem
jehněčí hřebínek servírujeme
další
Jehněčí hřebínek s bazalkovou omáčkou Chimichurri

Přidejte svůj komentář