Background Image

Treska s citronem a česnekem

0 0
Treska s citronem a česnekem

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
400 g treska
1 ks citrón
2 lžičky česnekový prášek
2 žičky paprika mletá
dle libosti sůl
dle libosti černý pepř

Masíčko tresky bude křehké a společně s citronem naprosto lahodné.

Vlastnosti:
  • Bezlepkový
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Treska je výživná, plná bílkovin a vitamínů. Díky přesně teplotě vaření se nemusíte obávat převaření a následného vysušení. Je to jednoduchý a naprosto výborný recept.

Číst
Jak uchovat houby?

Postup

1
Hotovo
5 min

TRESKU OKOŘENÍME

Smícháme si v mističce dohromady česněkový prášek, papriku, sůl a pepř. Tresku potřeme olivovým olejem a okořeníme připravenou směsí ze všech stran.

2
Hotovo
30 min

PŘIPRAVÍME VODNÍ LÁZEŇ

Připravíme si vodní lázeň o teplotě 55,6°C. Ryby vložíme do sáčků, společně s nakrájeným citronem, a dáme je do vodní lázně na cca 30 minut. Je důležité, aby ryby byly plně ponořeny ve vodě.

3
Hotovo
5 min

SERVÍRUJEME

Ryby opatrně vyndáme ze sáčků na talíř, případně je ještě posypeme nakrájenou pažitkou, a okamžitě podáváme.

Zdroj: izzycooking.com

blank

Admin

Pomalé vaření metodou sous vide, je naší vášní :)

rajčatové sushi
předchozí
Sous vide rajčatové sushi
sous vide jahody
další
Šťavnaté horké jahody
rajčatové sushi
předchozí
Sous vide rajčatové sushi
sous vide jahody
další
Šťavnaté horké jahody

One Comment Skrýt komentáře

Děkuji za inspiraci! Použil jsem na aljašskou tmavou tresku lisovaný čerstvý česnek misto sušeného a špetku koření na ryby a výsledek předčil očekávání. Rychlé, lahodné a neskutečně šťavnaté s tím citronem. Za mě 5 * 🙂

Přidejte svůj komentář