Background Image

Teplý salát z červené řepy a quinoy

0 0
Teplý salát z červené řepy a quinoy

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
3 - 4 ks červená řepa
1 - 2 ks pomerančová kůra
koriandr čerstvý nebo petrželka
1 lžíce olivový olej
1 lžička sůl
1/2 lžičky pepř
sezamová semínka na posypání
1 šálek quinoa

Teplý salát z červené řepy a quinoy je vitamínová bomba, která zachutná i zasytí.

Vlastnosti:
  • Vegan
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Snažíte se jíst zdravě a k tomu milujete červenou řepu? Pak musíte vyzkoušet tento recept! Červená řepa zůstane sous-vide vařením krásně šťavnatá a přidáním bylinek a pomerančové slupky velice svěží. V kombinaci s quinoou pak vznikne zdravé a chutné jídlo plné vitamínů.

Číst
Do čeho sous vide zabalit?

Postup

1
Hotovo

PŘÍPRAVA ŘEPY

Oloupejte řepu a nakrájejte na kousky požadované velikosti. Do sous-vide sáčku vložte řepu, pár kousků pomerančové kůry, osolte, opepřete a přidejte čerstvý koriandr nebo petrželku.

2
Hotovo

ŘEPA DO LÁZNĚ

Rozložte ingredience v sáčku do jedné vrstvy a zavakuujte.

3
Hotovo

VAŘÍME ŘEPU

Předehřejte si lázeň o teplotě 85°C. Vložte sous-vide sáček s řepou tak, aby byl zcela ponořený a vařte 1 a půl hodiny.

4
Hotovo

SERVÍRUJEME

Uvařte quinou a dejte na talíře. Sáček vyjměte z lázně a ze směsi vytáhněte korinadr/petrželku a slupky. Na quinou dejte kousky červené řepy a zalijte šťávou ze sáčku. Posypejte koriandrem nebo petrželkou a sezamovými semínky. Podávejte za tepla.

Zdroj: herbivorecucina.blogspot.com

blank

Iva Dohnalová

Cestovatelka s velkou vášní pro jídlo, která se drží hesla "kolik kuchyní ochutnáš, tolikrát jsi člověkem"

Vepřové kotlety bez kosti
předchozí
Vepřové kotlety bez kosti
Cheesecake ve sklenici
další
Cheesecake ve sklenici
Vepřové kotlety bez kosti
předchozí
Vepřové kotlety bez kosti
Cheesecake ve sklenici
další
Cheesecake ve sklenici

Přidejte svůj komentář