Background Image

Vepřové kotlety bez kosti

1 0
Vepřové kotlety bez kosti

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
600 g vepřová kotleta bez kosti
2 lžičky česnekový prášek
2 lžičky paprika mletá
dle libosti sůl
dle libosti černý pepř
olivový olej

Výborné vepřové kotlety, na kterých si mimořádně pochutnáte.

Vlastnosti:
  • Bezlepkový
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Vykostěné vepřové kotlety jsou na vaření velmi jednoduché a chutnají dokonale. Jsou šťavnaté a plné chuti. Rozlučte se s převařeným, vysušeným masem, tohle je úplně jiná souhra chutí.

Číst
Do čeho sous vide zabalit?

Postup

1
Hotovo
5 min

PŘIPRAVÍME SI VODNÍ LÁZEŇ

Připravíme si vodní lázeň o teplotě 60 ° C.

2
Hotovo
1 hod 10 min

MASO OKOŘENÍME

Vepřové kotlety si okořeníme dle lubosti, zatím pouze solí a pepřem. Vložíme maso do vakuových šáčků a opatrně ponoříme do připravené vodní lázně. Ujistíme se, že je maso zcela ponořené ve vodě a vaříme cca 1 hodinu.

3
Hotovo
4 min

UVAŘENÉ KOTLETY OKOŘENÍME

Smícháme si dohromady česnekový prášek, papriku, sůl a pepř. Maso vyndáme po cca hodině z vody a osušíme utěrkami. Následně maso obalíme v připravené směsí z koření.

4
Hotovo
10 min

KOTLETY OSMAHNEME NA PÁNVI

Rozehřejeme si pánev a maso si osmahneme po dobu 1-2 minut z obou stran. Následně necháme kotlety 5 minut odpočívat, a pak můžeme podávat.

Zdroj: izzycooking.com

blank

Admin

Pomalé vaření metodou sous vide, je naší vášní :)

omeleta s parmazánem
předchozí
Omeleta s parmazánem a bylinkami
salát z červené řepy
další
Teplý salát z červené řepy a quinoy
omeleta s parmazánem
předchozí
Omeleta s parmazánem a bylinkami
salát z červené řepy
další
Teplý salát z červené řepy a quinoy

Přidejte svůj komentář