Příprava steaku z tuňáka klasickými způsoby vyžaduje hodně odhadování a nejistoty, jaký bude uvnitř. Pokud se s námi pustíte do vaření tuňáka sous-vide, můžete si být předem jistí výsledkem při...
Všichni odmítači lilku pozor – teď je vaše chvíle! Musíte vyzkoušet tento recept a ochutnat lilek připravovaný sous-vide a možná se nakonec přikloníte na druhou stranu. Špatně připravený lilek totiž...
Snažíte se jíst zdravě a k tomu milujete červenou řepu? Pak musíte vyzkoušet tento recept! Červená řepa zůstane sous-vide vařením krásně šťavnatá a přidáním bylinek a pomerančové slupky velice svěží....
Poke bowl je tradičním havajským pokrmem z čerstvých ryb, obilovin a zeleniny. Kombinace čerstvé ryby, kyselého dresinku a křupavé zeleniny je vždy výtečná. Mnoho „Poke“ misek je servírováno za studena,...
Někteří lidé nemají rádi zeleninu, ba co víc, některým lidem se zelenina úplně hnusí. Důvod je nejspíš prostý, ještě neochutnali toto sous vide čínské zelí (brukev čínská/baby bok choy)!
Někomu se grilování může zdát jednotvárné, pravda ale je, že pokud si s masem trošku pohrajete, můžete mít každý den úplně jiný výsledek. Skvělým důkazem je grilované vepřové maso na kantonský...
Ačkoliv je omáčka Ponzu spojovaná spíše s tradičními japonskými pokrmy jako je sashimi, skvěle se hodí také k přípravě hovězí svíčkové. Takový pokrm se nazývá tataki a my vám na něj teď...