Rychlý a jednoduchý dezert, který vyžaduje pouze 3 ingredience: švestky, které by nemělo být těžké najít, až přijde sezóna, červené víno (některé zbylo) a cukr,...
Tento recept na lososa připraveného metodou sous vide je ideální pro ty, kteří si chtějí vychutnat jemný a šťavnatý losos s máslovou texturou. Díky pomalému vaření na nízké teplotě zůstává...
Udělejte dojem na všechny na vaší další grilovací párty s tímto svěžím asijským nádechem chutí. Podívejte se, jak ohromí dokonale uvařenými vepřovými kotletami. Vepřové kotlety byly opravdu šťavnaté! Pikantní, kyselá...
Naprosto dokonale uvařená treska s omáčkou, která celému jídlu dodá přesně to, co čistá chuť této ryby potřebovala. Upřímně řečeno, treska by mohla patřit mezi ty druhy ryb, se kterými...
V tomto kuřecím pokrmu se spojují známé chutě čínské kuchyně. Zkuste to – je čas podávat smažené kuře jinak! Upřímně řečeno, těsto na tento recept na smažené kuře je to...
Vychutnejte si tyto masové kuličky s uzenou příchutí z tradičního grilování. A to bez bbq omáčky. Proto se tyto kuličky hodí k těstovinám – například...
Tento recept je inspirován pokrmem z indického rybího kari. I proto jsou burgery ochucené rybím masala práškem a několika listy laksa. Svěží chuť také perfektně doplní třeba koriandr. Laksa se mě...
Šunka Hock nebo vepřové koleno – chcete-li proměníte uzením a sousvide postupem v něco naprosto dokonalého. Zaručeně budete chtít brzy znovu připravit…a pak znovu. Sous-vide vaření umožňuje, aby kouřové chutě...
Nejpalčivější otázkou spojenou s metodou sous vide je, zdali je tento druh přípravy pokrmů bezpečný. Dlouhá doba vaření za nízké teploty a se sníženým množstvím kyslíku může být v rozporu s mnoha zásadami...