Už jste zkoušeli vařit nějakou polévku sous-vide? Je to o tolik jednoduší a uděláte o dost menší nepořádek! K tomu polévky můžete udělat opravdu hodně,...
Jablečný koláč je tradiční americký sváteční dezert, který je ale oblíbený snad ve všech zemích světa. Naše verze je připravená sous-vide, abychom zesílili chutě a jablka uvařili do dokonalé konzistence....
I legendární salát z oblasti Nice se dá o hodně vylepšit, a to přípravou tuňáka v horké lázni. V našem receptu ho navíc zalijeme lehkou asijskou zálivkou namísto té francouzské....
Křehké a šťavnaté kuřecí s citrusovou glazurou je plné chuti ze sladké a přitom štiplavé omáčky z javorového sirupu, pomeranče, citronu a limetky. Stojí za...
Sous-vide dobrota, která lehce nahradí živočišné proteiny. Textura tohoto burgeru opravdu připomíná tu originální fast-foodovou a svou chutí uspokojí i milovníky masa. Vaření sous-vide ulehčí přípravu velké porce základu na...
Vykostěné maso z jehněčí kýty je ideální na rolování a plnění různými ingrediencemi. A protože má jehněčí maso samo o sobě výraznou chuť, nemusíte se při plnění zrovna mírnit. V...
Šťavnaté a měkoučké klasy kukuřice, to je dokonalá letní dobrota. Se sous-vide navíc ještě jednodušeji připravená. A když se spojí s umami chutí másla z...
Při vaření sous-vide si zelenina uchovává mnohem silnější chuť a zářivější barvu. Uvařit si tak svěží a chutnou polévku je extra snadné. Ozdobte ji jedlými květy a klíčky a servírujte...
Kaldereta je taková filipínská obdoba českého guláše. Vaří se tradičně z kozího masa, ale nahrazuje se i hovězím nebo jiným masem. Zkuste variantu hovězího uvařeného sous-vide s cibulí, mrkví, paprikou...
Tento rebarborový crumble spojuje sladkou a kyselou chuť rebarbory s pomerančovou kůrou a likérem. Rebarbora je vařena metodou sous-vide, což ji činí šťavnatou, a poté je posypána křupavou drobenkou. Po...
Pokud máte rádi pivo a k němu dobré vepřové koleno, pak vyzkoušejte tento recept. Bude šťavnaté uvnitř, křupavé na povrchu a skvěle ochucené směsí koření. A ani si pro něj...