Ingredience
- 2-3 kusy kuřecí prsa bez kostibez kůže
- sůl
- pepř
- pár snítek tymián čerstvý
-
GLAZURA
- 2 ks pomeranč
- 1 ks limetka
- 1/4 ks citrón
- 1/4 šálku javorový sirup
- 2 lžíce sojová omáčka
- 1 a 1/2 lžičky česnek
- 1/4 lžičky košer sůl
- 1/8 šálku vločky chilli
- 1 a 1/2 lžičky kukuřičný škrob
- 2 lžíce koriandr čerstvýpřípadně petrželka nebo tymián
Recept
Křehké a šťavnaté kuřecí s citrusovou glazurou je plné chuti ze sladké a přitom štiplavé omáčky z javorového sirupu, pomeranče, citronu a limetky. Stojí za to se o něj s někým podělit.
Recept je jednoduchý a přesto výsledek velice atraktivní a především neuvěřitelně výtečný. Skvěle ho doplní třeba květáková rýže se zeleninou.
Postup
1 Hotovo |
VAŘENÍ MASA |
2 Hotovo |
PŘÍPRAVA GLAZURY |
3 Hotovo |
OPEČENÍ MASAVyjměte maso ze sáčku a osušte poklepáním papírovými utěrkami. |
4 Hotovo |
PODÁVÁNÍ |