Romanesco se chuťově podobá brokolici a vzhledově spíše květáku. Ozdobte si s ním salát a dodáte tělu spoustu vitamínů, navíc z horké lázně bude chutnat...
Očekávejte šťavnaté a neodolatelné vepřové maso připravené bez stresu a k naprosté dokonalosti. Jednoduchá javorovo-hořčičná omáčka mu dodá skvělý sladko-štiplavý nádech. Už při pohledu na něj se vám budou sbíhat...
Kajenské koření a kuře není úplně nová záležitost. Jak tuhle skvělou a léta prověřenou dvojici ještě vylepšit? Uvařit kuřecí prsa sous-vide, takže budou šťavnatá a křehká, ani stopa po tuhém...
Co si budeme namlouvat, některá rajčata (hlavně ta kupovaná) prostě nechutnají podle našich představ. Zjistili jsme, že se jejich chuť dá o dost zlepšit vařením...
Zmrzlina asi není to první, co by vás napadlo při zmínce horké lázně, ale i ta se dá vařit sous-vide! Výsledkem bude intenzivní chuť a barva a ovoce neztratí živiny....
„Shoga“ je v japonštině zázvor a „yaki“ znamená smažit nebo vařit. Zjednodušeně řečeno, tohle jídlo japonské kuchyně se skládá z masa vařeného v zázvorové marinádě. Obvykle se připravuje z vepřového...
Kuřecí plátky obalené, osmažené a zapečené s parmazánem, k tomu jako příloha těstoviny s omáčkou. Ano, máte tu čest s jídlem italské kuchyně. Připravte si na něj maso sous-vide, ať...
Tady je skvělý letní dezert, který lehce vytvoříte jen za pomocí vakuovačky. Ani nemusíte zapínat svůj sous-vide vařič! Jen vložte ingredience do vakuového sáčku a nechte ananas nasát skvělé chutě...
Rychlý, jednoduchý a kompletně přizpůsobitelný recept pro celou rodinu. Na jedné pánvi byste ho sice uvařili rychleji, ale delší doba při sous-vide vaření je naprosto...
Jakmile uvaříte sous-vide brusinkovou omáčku a ochutnáte, jen stěží si pak ještě někdy dáte tu kupovanou. Je hotová za chvíli a ta chuť je prostě nesrovnatelná! Hodí se třeba k...
Pokud se vám letos urodilo hodně cukety a hledáte další využití, tak zbystřete. Můžete ji nastrouhat a upéct šťavnatý, delikátní a rychlý chlebíček! Ve sklenici v horké lázni bude extra...