3 ingredience a vykouzlíte něco skutečně neopakovatelného Tento bezbožně lahodný recept od #anovafoodnerd Vincenta Meliho promění tradiční pečeni na lahodné jídlo připomínající ten nejdražší steak!
Ameriko, tohle jídlo se ti vážně povedlo. Pojďme si připravit smažené kuře jako skvělé občerstvení pro sledování sportovních utkání, ale i pohodové rodinné sešlosti. Smažené kuře. Snad každý to miluje,...
Šťavnatá žebra na 4 způsoby. S BBQ omáčkou, bez ní, v troubě či na grilu. Kterou zkusíte jako první? Žebra se tradičně pomalu vaří v udírně. Čím nižší teplota, tím...
Extra šťavnatý losos v poněkud netradiční, ale o to chutnější kombinaci. Křehký losos, jednodušší než kdy jindy. Tento recept v podstatě nevyžaduje žádnou úpravu. Losos...
Tento recept kombinuje šťavnaté kuřecí prso připravené metodou sous vide s křupavou panko krustou. Kuře se nejprve vaří ve vodní lázni s tymiánem, poté se obaluje ve vajíčku a panko...
Portské vino, skořice, citrusy, hrušky a karamel. Umíte si snad představit větší krásu na jednom talíři? V horkém letním dni, během barevného podzimu ale i při třeskuté zimě. Tenhle dezert...
Konečně bezproblémová večeře připravená den dopředu. Stačí vybrat pěknou vepřovou plec a sous vide proces se už postará o vše ostatní. Před podáváním stačí maso...
Tento recept přináší výjimečnou chuť, i když není úplně rychlý. Dušené kuřecí maso v kořeněné omáčce je ideální pro podzimní a zimní dny. Díky sous-vide metodě zachytíte plnou chuť tajinu,...
Hovězí Stroganoff je oblíbené jídlo mnoha z nás. U nás v rodině ho přímo milují. A proto jsme zkusili připravit na rodinné setkání jídlo podle tohoto postupu. Pro tento recept...
Jedná se o jemné kuřecí karbanátky, plněné mozzarellou (nebo vaším oblíbeným sýrem), poté přelité rajčatovou omáčkou a přelité parmezánem a křupavou panko drobenkou – pár...
Losos se v našem domě rychle stal oblíbeným sous vide jídlem. Vaří se rychle a můžeme ho doplnit omáčkou jakkoli chceme. Udělala jsem jednoduchou úpravu na sladkokyselou omáčku tak, že...