Ingredience
-  680 g mleté masoideálně směs hovězí, vepřové a telecí
 -  1/2 šálku parmazán
 -  1/3 šálku strouhanka
 -  1 lžíce česnek
 -  1/2 lžičky sušené oregano
 -  1 a 1/2 lžičky sůl
 -  1 lžička černý pepř
 -  1 ks vejce
 -  1/3 šálku mléko
 
Recept
Tohle je základní recept na skvělé masové kuličky připravené sous-vide. Odsud se můžete vydat jakýmkoli směrem – třeba přidat mexické koření pro pálivější verzi, ogrilovat si je, a nebo zalít vaší oblíbenou omáčkou. Úžasně chutnají i s těstovinovými omáčkami, v sendviči, nebo jen tak samotné.
Postup
| 
 1 Hotovo  | 
TVOŘÍME KULIČKY | 
| 
 2 Hotovo  | 
VAŘÍME KULIČKY | 
| 
 3 Hotovo  | 
SERVÍRUJEME KULIČKYPo skončení vaření vyjmeme sáček, vodu ze sáčku vylijeme, kuličky dáme na talíř a osušíme papírovými utěrkami. Potom lehce opečeme na pánvi nebo grilu 5 minut z každé strany. Servírujeme samotné posypané bylinkami, s těstovinami a omáčkou, nebo s jakoukoli vaší oblíbenou omáčkou a rýží. Zdroj: blog.suvie.com  | 


                
                



