Modrý sýr je chuťově velmi výrazný. Hodí se k přípravě sýrových omáček, nebo jako zobání k některým vínům. Dáme vám návod, jak si tento sýr připravit doma, metodou sous vide. Tento...
Tenhle super jednoduchý recept na sous vide sýrový dip na nachos vám zabere maximálně 25 minut, výsledný produkt však bude chutnat jako z profesionální kuchyně. K přípravě nejlepší sýrové omáčky používáme oranžový...
Švýcarský sýr je aromatický a poměrně mastný. Skvěle se hodí k přípravě zapékaných sendvičů (pannini), nebo na přípravu typického švýcarského pokrmu raclette. Dáme vám návod, jak si tento sýr připravit doma,...
Hustý, navlhlý mrkvový dort s našlehanou sýrovou polevou je americká klasika, která byla vynalezena v roce 1970 a od té doby je stále stejně populární. Tato pochoutka se hodí jako dezert prakticky...
Vaječný likér je nedílnou součástí svátků vánočních. Možná vás překvapí, že i tuto dobrotu můžeme připravit za pomoci sous vide. Garantujeme vám, že po sous vide vaječném likéru se budete...
Spousta lidí miluje měkký sýr na americký způsob. Jedná se o sytě oranžový sýr s konzistencí někde mezi taveným sýrem a klasickým sýrem. Každý plátek tohoto sýru se kvůli mazlavé konzistenci...
Hladká, krémová bramborová kaše patří mezi nejjednodušší a nejuspokojivější kulinářské speciality. Většina kuchařů má svou vlastní osvědčenou metodu šlehání brambor, ale my věříme, že naše je ta nejjednodušší. V tomto receptu...
Nováčci by si mohli myslet, že fondue není nic víc než strouhaný sýr zamíchaný v troše svařeného vína. Tento přístup by ovšem fondue mohl kompletně zničit. Horké víno ve většině případů...
Možná to pro vás bude trošku překvapení, ale metodou vaření sous vide nemusíte připravovat jenom maso nebo zeleninu, ale třeba také chutný jogurt. V tomto receptu vám prozradíme, jak tento jogurt...