blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Vánoční slevy
blank
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Vánoční slevy
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Vánoční slevy
blank
  • Domů
  • Ingredient: mléko

Ingredient: mléko

Sdílet

Sous vide modrý sýr

Čas vaření: 50 - 140 min
  • Mléčné výrobky
Modrý sýr je chuťově velmi výrazný. Hodí se k přípravě sýrových omáček, nebo jako zobání k některým vínům. Dáme vám návod, jak si tento sýr připravit doma, metodou sous vide. Tento...

Admin

7.8.2017
Like 3
Sdílet

Sýrová omáčka na nachos

Čas vaření: 25 min
  • Dipy
  • Mexická Mexická
Tenhle super jednoduchý recept na sous vide sýrový dip na nachos vám zabere maximálně 25 minut, výsledný produkt však bude chutnat jako z profesionální kuchyně. K přípravě nejlepší sýrové omáčky používáme oranžový...

ladyambientte

14.5.2017
Like 4
Sdílet

Sous vide švýcarský sýr

Čas vaření: 55 - 145 min
  • Mléčné výrobky
  • Švýcarská Švýcarská
Švýcarský sýr je aromatický a poměrně mastný. Skvěle se hodí k přípravě zapékaných sendvičů (pannini), nebo na přípravu typického švýcarského pokrmu raclette. Dáme vám návod, jak si tento sýr připravit doma,...

ladyambientte

14.3.2017
Like 0
Sdílet

Mrkvový dort bez mouky

Čas vaření: cca 4 h
  • Dezerty
  • Americká Americká
Hustý, navlhlý mrkvový dort s našlehanou sýrovou polevou je americká klasika, která byla vynalezena v roce 1970 a od té doby je stále stejně populární. Tato pochoutka se hodí jako dezert prakticky...

ladyambientte

9.1.2017
Like 3
Sdílet

Sous vide vaječný likér

Čas vaření: 1,5 - 25,5 h
  • Mléčné výrobky
  • Vejce
Vaječný likér je nedílnou součástí svátků vánočních. Možná vás překvapí, že i tuto dobrotu můžeme připravit za pomoci sous vide. Garantujeme vám, že po sous vide vaječném likéru se budete...

ladyambientte

7.12.2016
Like 3
Sdílet

Sous vide měkké sýrové plátky

Čas vaření: 55 - 145 min
  • Mléčné výrobky
  • Americká Americká
Spousta lidí miluje měkký sýr na americký způsob. Jedná se o sytě oranžový sýr s konzistencí někde mezi taveným sýrem a klasickým sýrem. Každý plátek tohoto sýru se kvůli mazlavé konzistenci...

ladyambientte

2.12.2016
Like 3
Sdílet

Sous vide bramborové pyré

Čas vaření: 45 min
  • Příloha
Hladká, krémová bramborová kaše patří mezi nejjednodušší a nejuspokojivější kulinářské speciality. Většina kuchařů má svou vlastní osvědčenou metodu šlehání brambor, ale my věříme, že naše je ta nejjednodušší. V tomto receptu...

ladyambientte

18.8.2016
Like 1
Sdílet

Sous vide sýrová omáčka

Čas vaření: 25 min
  • Dipy
  • Mléčné výrobky
Nováčci by si mohli myslet, že fondue není nic víc než strouhaný sýr zamíchaný v troše svařeného vína. Tento přístup by ovšem fondue mohl kompletně zničit. Horké víno ve většině případů...

ladyambientte

3.8.2016
Like 1
Sdílet

Sous vide jogurt

Čas vaření: 17 h
  • Dipy
  • Mléčné výrobky
Možná to pro vás bude trošku překvapení, ale metodou vaření sous vide nemusíte připravovat jenom maso nebo zeleninu, ale třeba také chutný jogurt. V tomto receptu vám prozradíme, jak tento jogurt...

ladyambientte

21.7.2016
Like 3

Recepty

Drůbež

Drůbež

Hovězí

Hovězí

Krůtí

Krůtí

Luštěniny

Luštěniny

Ryby

Ryby

Vejce

Vejce

Vepřové

Vepřové

Zelenina

Zelenina

Kuchyně

Americká

Americká

Anglická

Anglická

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Italská

Italská

Mexická

Mexická

Nejnovější komentáře

  • Zapy: Vepřový tenderloin steak (vepřová panenka)
  • Janko: Vepřový tenderloin steak (vepřová panenka)
  • Křepelčí maso a vajíčka: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
  • Admin: Nejlepší „mojo“ marináda na maso
  • Dotaz: Nejlepší „mojo“ marináda na maso

O sous vide

  • Co je sous vide?
  • 4 základní kroky sous vide vaření
  • Sous vide – otázky a odpovědi
  • Je sous vide vaření bezpečné?

Pro začátek

  • Sous vide v hrnci na sporáku
  • Do čeho sous vide zabalit?
  • Sous vide – teploty a časy
  • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

Recepty

  • Low Carb
  • Bez lepku
  • Vegetariánské
  • Veganské

© 2021 Sous Vide kuchařka s recepty, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats