blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Domů
  • Cuisine: Švédská

Cuisine: Švédská

Švédská kuchyně je tradičním kuchyně Švédska. Vzhledem k tomu, že se Švédsko rozkládá od severu k jihu, narazíme v této kuchyni na spoustu regionálních zvláštností.

Na dalekém severu se historicky jedlo maso, například sobi, a další (polo)zvěřinové pokrmy, z nichž některé mají kořeny v kultuře Sámů, zatímco na jihu hrála větší roli čerstvá zelenina. V mnoha tradičních pokrmech se uplatňují jednoduché, kontrastní chutě, například tradiční pokrm z masových kuliček a hnědé smetanové omáčky s trpkým, ostrým borůvkovým džemem (chuťově trochu podobným brusinkové omáčce).

Švédové jsou velmi otevření zahraničním vlivům, od francouzské kuchyně v 17. a 18. století až po dnešní sushi a caffé latte.

Sdílet

Sous vide masové kuličky

Čas vaření: 2 hod 20 min
  • Hovězí maso
  • Švédská Švédská
Tohle je základní recept na skvělé masové kuličky připravené sous-vide. Odsud se můžete vydat jakýmkoli směrem – třeba přidat mexické koření pro pálivější verzi, ogrilovat si je, a nebo zalít...

Iva Dohnalová

25.1.2021
Like 5

Recepty

Drůbež

Drůbež

Hovězí maso

Hovězí maso

Krůtí

Krůtí

Luštěniny

Luštěniny

Ryby

Ryby

Vejce

Vejce

Vepřové maso

Vepřové maso

Zelenina

Zelenina

Kuchyně

Americká

Americká

Anglická

Anglická

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Indická

Indická

Italská

Italská

Japonská

Japonská

Španělská

Španělská

Nejnovější komentáře

  • Jiří: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
  • Libor: Sous-vide uzená hovězí žebra
  • Admin: Sous vide vepřová krkovička v tradičním stylu
  • Jana: Sous vide vepřová krkovička v tradičním stylu
  • Vladislav: Sous vide vaření – otázky a odpovědi

O sous vide

  • Co je sous vide?
  • 4 základní kroky sous vide vaření
  • Sous vide – otázky a odpovědi
  • Je sous vide vaření bezpečné?

Pro začátek

  • Sous vide v hrnci na sporáku
  • Do čeho sous vide zabalit?
  • Sous vide – teploty a časy
  • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

Recepty

  • Low Carb
  • Bez lepku
  • Vegetariánské
  • Veganské

© 2022 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats, ... / Kontakt

Posting....