Background Image

Quinoa sous-vide

0 0
Quinoa sous-vide

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
200 g quinoa
2 stroužky česnek
1 větvička čerstvá bazalka
1/2 lžičky košer sůl
375 ml voda

Zdravá příloha jejíž chuť sous-vide vaření ještě zdokonalí.

Vlastnosti:
  • Bezlepkový
Kuchyně:

    Ingredience

    Recept

    Sdílet

    Připravit quinou na plotně může být výzva. Jednu minutu je nedovařená, a za pár minut z ní je kaše. Sous-vide vaření tento problém řeší. Díky přesné teplotě a času bude výsledek pokaždé perfektní a quinoa dokonale nadýchaná. Navíc můžete přidat jakékoli oblíbené bylinky nebo koření a zajistit tak bohatou chuť.

    Číst
    Jak uchovat houby?

    Postup

    1
    Hotovo
    10 min

    PŘÍPRAVA

    Předehřejte vodní lázeň na 82.2 °C.

    Quinou pečlivě propláchněte pod tekoucí vodou, abyste odstranili hořkou chuť.

    Do středně velkého sáčku (zipového nebo vakuovacího) vložte propláchnutou quinou, oloupané stroužky česneku, celou větvičku bazalky, sůl a přilijte 375 ml vody.

    Sáček uzavřete technikou vytlačení vzduchu vodou.

    2
    Hotovo
    1 hod

    VAŘENÍ

    Vložte sáček do horké lázně a vařte po dobu 1 hodiny.

    3
    Hotovo
    5 min

    Dokončení a servírování

    Po uplynutí času vyjměte sáček z lázně. Vyhoďte bazalku a česnek.

    Obsah sáčku přendejte do misky a vidličkou quinou načechrejte, aby se zrníčka oddělila.

    Podávejte jako zdravou přílohu nebo základ pro saláty. Dobrou chuť!

    Zdroj: anovaculinary.com

    blank
    rebarborový crumble
    předchozí
    Rebarborový crumble
    kaldereta sous-vide
    další
    Hovězí Kaldereta
    rebarborový crumble
    předchozí
    Rebarborový crumble
    kaldereta sous-vide
    další
    Hovězí Kaldereta

    1 Comments Skrýt komentáře

    Přidejte svůj komentář

    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here