Batátová kaše s kokosem a zázvorem

0 0
Batátová kaše s kokosem a zázvorem

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
3 ks batáty
4 lžíce máslo
400 g kokosový krém
cca 2,5 cm zázvor
košer sůl
bílý pepř
na zdobení strouhaný kokos

Trošku jiný styl batátové kaše

Vlastnosti:
  • Vegetarián
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Jednoduchý recept na batátovou kaši s kokosem a zázvorem, která je perfektní přílohou k jakémukoli svátečnímu jídlu.

Postup

1
Hotovo

PŘÍPRAVA

Připravte si lázeň o teplotě 83,9 °C.
Batáty nakrájejte na kostky o velikosti cca 2,5 cm. Smíchejte je v sous-vide sáčku s máslem a vakuujte nebo uzavřete metodou vytěsnění vzduchu vodou. Vložte do lázně a vařte 2 hodiny.

2
Hotovo

DOKONČENÍ A PODÁVÁNÍ

Vyjměte sáček z lázně a veškerý obsah přelijte do mixéru. Přidejte kokosový krém a strouhaný čerstvý zázvor. Osolte, opepřete a mixujte do hladka. Přeneste kaši do servírovací misky, dozdobte strouhaným kokosem a podávejte.

Zdroj: recipes.anovaculinary.com

blank

Iva Dohnalová

Cestovatelka s velkou vášní pro jídlo, která se drží hesla "kolik kuchyní ochutnáš, tolikrát jsi člověkem"

grilované zelí sous-vide
předchozí
Grilované zelí s medovo-hořčičným dresinkem
panenka s křenovo-octovou omáčkou
další
Vepřová panenka s omáčkou z křenu a jablečného octa
grilované zelí sous-vide
předchozí
Grilované zelí s medovo-hořčičným dresinkem
panenka s křenovo-octovou omáčkou
další
Vepřová panenka s omáčkou z křenu a jablečného octa

Přidejte svůj komentář