Čínské zelí v miso pastě

0 0
Čínské zelí v miso pastě

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
4 ks čínské zelí
1 lžíce olivový olej
1 lžíce zázvor
1 lžíce miso pasta
1 lžíce sojová omáčka
sůl
pepř
NA SERVÍROVÁNÍ
rybí omáčka
sezamový olej
sezamová semínka

Že jste ještě čínské zelí nevařili? Pak je čas to vyzkoušet...

Vlastnosti:
  • Vegan
Kuchyně:

    Ingredience

    • NA SERVÍROVÁNÍ

    Recept

    Sdílet

    Čínské alias Pekingské zelí není složité uvařit běžným způsobem, ale sous-vide ho uděláte perfektně křehké, aniž by bylo zbytečně měkké. Když k němu do sáčku přidáte miso pastu a ochutíte sezamem, bude skvělou přílohou nejen k masům.

    Postup

    1
    Hotovo

    PŘÍPRAVA

    Rozehřejte si lázeň o teplotě 83,9 °C.
    Nastrouhejte zázvor a rozkrojte zelí, pak smíchejte v míse všechny ingredience a proházejte tak, aby se zelí obalilo. Přeneste do sous-vide sáčku a rozložte směs do jedné vrstvy.

    2
    Hotovo

    VAŘENÍ

    Sáček vakuujte a vložte do lázně. Vařte po dobu 15 - 30 minut.

    3
    Hotovo

    PODÁVÁNÍ

    Vytáhněte zelí ze sáčku a dejte ho na talíř nebo do misky. Můžete pokapat rybí omáčkou a sezamovým olejem. Posypte sezamovými semínky a podávejte.

    Zdroj: amazingfoodmadeeasy.com

    blank

    Iva Dohnalová

    Cestovatelka s velkou vášní pro jídlo, která se drží hesla "kolik kuchyní ochutnáš, tolikrát jsi člověkem"

    mrkvová polévka s curry
    předchozí
    Mrkvová polévka s curry
    italská sekaná sous vide
    další
    Polpettone neboli Italská sekaná
    mrkvová polévka s curry
    předchozí
    Mrkvová polévka s curry
    italská sekaná sous vide
    další
    Polpettone neboli Italská sekaná

    Přidejte svůj komentář