Ingredience
- 420 g majolkavelké balení
- 2 ks nakládané okurky+ lák z okurek
- 1 ks cibulemalá
- 1 lžíce hořčicepolotučná
- podle potřeby sůl
- podle potřeby pepř
Recept
Tatarská omáčka v našich končinách bez debat patří k nejoblíbenějším ochucovadlům. Některé kupované tatarské omáčky však nejsou dobré, jsou z nich cítit umělé látky a vůbec ta chuť neodpovídá skutečné tatarské omáčce. Takže i tady platí, že nejlepší tatarskou omáčku si uděláte sami. Není to těžké, dáme vám recept.
Postup
1 Hotovo 5 min |
Připravíme zeleninuOčistíme cibuli, omyjeme ji pod studenou tekoucí vodou a nakrájíme ji na jemno. Okurky nakládačky nastrouháme na struhadle na jemno. Dáme do misky. |
2 Hotovo 2 min |
Zamícháme |