Indické cizrnové kari

0 0
Indické cizrnové kari

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
3/4 šálku kokosové mléko neslazené
2 lžíce červená kari pasta
1 lžíce chilli česneková omáčka
1 lžíce mleté kari koření
1 lžíce limetková šťáva
košer sůl
2 plechovky cizrna
1 ks červená paprika
1 ks šalotka
2 stroužky česnek

Zdravé, lehké a jednoduché cizrnové kari s vůní Indie.

Vlastnosti:
  • Vegan
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Tohle cizrnové kari je super-moderní a pohodlné jídlo. Má úžasnou indickou příchuť, protože po hodině v horké lázně nádherně pochytá chuť kari koření a česneku. Doporučujeme ho podávat s rýží a čerstvým koriandrem.

Číst
Co je sous vide?

Postup

1
Hotovo

PŘÍPRAVA OMÁČKY

Předehřejte si lázeň o teplotě 82,2 °C.
Smíchejte dohromady kokosové mléko, kari pastu, chilli česnekovou omáčku, kari koření, limetkovou šťávu a sůl. Nalijte do velkého zipového sáčku.

2
Hotovo

PŘÍPRAVA OSTATNÍCH SUROVIN

Do sáčku přidejte scezenou cizrnu, papriku a šalotku na kostičky a rozmačkaný česnek. Zazipujte sáček metodou vytlačení vzduchu vodou a vložte do lázně na 1 hodinu.

3
Hotovo

Vyjměte sáček z lázně. Dodatečně kari osolte a servírujte například na vařené rýži a dozdobené čerstvým koriandrem.

Zdroj: recipes.anovaculinary.com

blank

Iva Dohnalová

Cestovatelka s velkou vášní pro jídlo, která se drží hesla "kolik kuchyní ochutnáš, tolikrát jsi člověkem"

artyčok sous-vide
předchozí
Grilované artyčoky
bernaise omáčka sous vide
další
Omáčka Béarnaise
artyčok sous-vide
předchozí
Grilované artyčoky
bernaise omáčka sous vide
další
Omáčka Béarnaise

Přidejte svůj komentář