Background Image

Jednoduchý barevný fazolový salát

0 0
Jednoduchý barevný fazolový salát

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
500 g fazole konzervované červené
170 g červená cibule
20 g petržel čerstvé listy
60 g citronová šťáva cca ze 2 citronů
25 g olivový olej
3 g sůl
0,5 g černý pepř

Skvělý barevný salát, který prozáří každý pokrm.

Vlastnosti:
  • Vegan
  • Vegetarián
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Chtěli byste svoje sous vide maso povznést na vyšší úroveň a kromě přílohy k němu naservírovat také nějaký perfektní salát? Tak to vám přijde vhod recept na fazolový salát. Jedná se o jídlo, které výborně chutná a ještě lépe vypadá. A to zvlášť pokud ho dáte k masu.

Číst
Jak vybrat správné brambory pro přípravu hranolek?

Postup

1
Hotovo
2 min

Opláchneme fazole

Fazole vyndáme z konzervy a dáme do cedníku. Pod studenou tekoucí vodou pečlivě propláchneme.

2
Hotovo
5 min

Připravíme cibuli a petržel

Cibuli očistíme a omyjeme pod studenou vodou. Nakrájíme na kostičky.

Petržel také omyjeme pod tekoucí vodou a nasekáme na hrubo.

3
Hotovo
3 min

Připravíme salát

Do střední misky dáme všechny ingredience (citronová šťáva, olivový olej, sůl, pepř, petržel, cibule a fazole). Pečlivě zamícháme.

4
Hotovo

Podáváme

Salát můžeme nechat odležet nebo okamžitě podávat. Jedná se o ideální přílohu k masu, rybám i dalším pokrmům.

blank
předchozí
Nakládaná cibule
další
Kandovaná citronová kůra
předchozí
Nakládaná cibule
další
Kandovaná citronová kůra

Přidejte svůj komentář