Jednoduchý barevný fazolový salát

0 0
Jednoduchý barevný fazolový salát

Sdílejte recept na Vaší sociální síti:

Nebo kopírujte a sdílejte tuto adresu

Ingredience

500 g fazole konzervované červené
170 g červená cibule
20 g petržel čerstvé listy
60 g citronová šťáva cca ze 2 citronů
25 g olivový olej
3 g sůl
0,5 g černý pepř

Skvělý barevný salát, který prozáří každý pokrm.

Vlastnosti:
  • Vegan
  • Vegetarián
Kuchyně:

Ingredience

Instrukce

Chtěli byste svoje sous vide maso povznést na vyšší úroveň a kromě přílohy k němu naservírovat také nějaký perfektní salát? Tak to vám přijde vhod recept na fazolový salát. Jedná se o jídlo, které výborně chutná a ještě lépe vypadá. A to zvlášť pokud ho dáte k masu.

Kroky

1
hotovo
2 min

Opláchneme fazole

Fazole vyndáme z konzervy a dáme do cedníku. Pod studenou tekoucí vodou pečlivě propláchneme.

2
hotovo
5 min

Připravíme cibuli a petržel

Cibuli očistíme a omyjeme pod studenou vodou. Nakrájíme na kostičky.

Petržel také omyjeme pod tekoucí vodou a nasekáme na hrubo.

3
hotovo
3 min

Připravíme salát

Do střední misky dáme všechny ingredience (citronová šťáva, olivový olej, sůl, pepř, petržel, cibule a fazole). Pečlivě zamícháme.

4
hotovo

Podáváme

Salát můžeme nechat odležet nebo okamžitě podávat. Jedná se o ideální přílohu k masu, rybám i dalším pokrmům.

ladyambientte

předchozí
Nakládaná cibule
Další
Kandovaná citronová kůra

Přidej svůj komentář