Ingredience
- 500 g fazole konzervovanéčervené
- 170 g červená cibule
- 20 g petrželčerstvé listy
- 60 g citronová šťávacca ze 2 citronů
- 25 g olivový olej
- 3 g sůl
- 0,5 g černý pepř
Recept
Chtěli byste svoje sous vide maso povznést na vyšší úroveň a kromě přílohy k němu naservírovat také nějaký perfektní salát? Tak to vám přijde vhod recept na fazolový salát. Jedná se o jídlo, které výborně chutná a ještě lépe vypadá. A to zvlášť pokud ho dáte k masu.
Postup
1 Hotovo 2 min |
Opláchneme fazoleFazole vyndáme z konzervy a dáme do cedníku. Pod studenou tekoucí vodou pečlivě propláchneme. |
2 Hotovo 5 min |
Připravíme cibuli a petržel |
3 Hotovo 3 min |
Připravíme salát |
4 Hotovo |
Podáváme |