Background Image

Sous vide fazole s rukolou, rajčaty a klobásou

0 0
Sous vide fazole s rukolou, rajčaty a klobásou

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
200 g bílé fazole
500 g rajčata ideální cherry
250 g rukola
100 g klobása
podle potřeby sůl
podle potřeby pepř
1 stroužek česnek
lžíce hořčice hrubozrnná
lžíce jablečný ocet
lžička cukr
lžíce olivový olej

Výborný fazolový salát.

Vlastnosti:
  • Bezlepkový
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Uvařili jste si fazole metodou sous vide a teď nevíte, co s nimi dál? Dáme vám recept na výborný fazolový salát s česnekovou zálivkou a klobásou. Jedná se o skvělou letní večeři, kterou si vychutnáte sami i s přáteli.

Číst
Jak vybrat správné brambory pro přípravu hranolek?

Postup

1
Hotovo
cca 25 h

Připravíme fazole

Fazole připravíme podle receptu zde.

2
Hotovo
5 min

Připravíme zeleninu

Rajčata opláchneme pod tekoucí vodou a nakrájíme na polovinu (cherry) či na přibližně stejně velké kousky. Rukolu opláchneme pod studenou tekoucí vodou a necháme pořádně okapat.

3
Hotovo
5 min

Připravíme zálivku

Do menší misky dáme prolisovaný česnek, lžíci olivového oleje, lžíci octa, lžíci hrubozrnné hořčice, lžičku cukru a sůl a pepř. Pečlivě promícháme.

4
Hotovo
5 min

Připravíme salát

Pánev dáme na plotnu a rozehřejeme na středním plameni. Přidáme na kostičky nakrájenou klobásu a zlehka opečeme. Přidáme okapané fazole a zahřejeme. Odstavíme z plamenu a vmícháme rajčata, rukolu a zálivku. Okamžitě podáváme.

blank
předchozí
Salát z bílého zelí (bílý coleslaw)
Recept na sous vide cizrnu najdete zde.
další
Sous vide cizrna s krémovým zálivem
předchozí
Salát z bílého zelí (bílý coleslaw)
Recept na sous vide cizrnu najdete zde.
další
Sous vide cizrna s krémovým zálivem

Přidejte svůj komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here