Ingredience
- 1 ks květákco největší hlávka
- olivový olej
- sůl
- černý pepř
- citronová šťáva
- česnekový prášek
- chillivolitelné
- paprika mletá
-
TAHINI DIP
- tahini - sezamová pasta
- čerstvá petržel
- voda
- citronová šťáva
- sůl
Recept
Kdo tvrdí, že si vegetariáni nemůžou dát hodně dobrý steak? Nemusí být totiž z masa, a i tak bude delikátní a výživný – třeba ten náš květákový s tahini dipem. Sous-vide vaření pomůže udržet květák křupavý a ne mazlavý, navíc uchová jeho tvar a vitamíny. S dipem ze sezamové pasty bude chutnat lehce orientálně.
Postup
1 Hotovo |
PŘÍPRAVA KVĚTÁKU |
2 Hotovo |
VAŘENÍ KVĚTÁKU |
3 Hotovo |
OPÉKÁNÍ KVĚTÁKU |
4 Hotovo |
PŘÍPRAVA DIPU |
5 Hotovo |
SERVÍROVÁNÍ |