Background Image

Pstruh sous-vide

0 0
Pstruh sous-vide

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
4 ks pstruh čerstvý, chlazený
sůl
pepř
2 ks pomeranč
2 ks citrón
tymián čerstvý
pažitka
máslo volitelné

Celý pstruh jednoduše připravený ve vakuu.

Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Pstruha uvařeného v horké lázni je nejlepší konzumovat hned po uvaření. Je vždy skvělý se zeleninou, ale tato varianta citrusového pstruha se perfektně hodí také ke křupavým bramborám, bramborové kaši nebo kuskusu.  Pokud máte rádi křupavou kůžičku, opečte ho ještě zprudka na grilu nebo pánvi.

Číst
I tyto pokrmy můžete připravit sous vide!

Postup

1
Hotovo

PŘÍPRAVA RYBY

Ryby vykuchejte (pokud ještě nejsou) a odstraňte šupiny. Opláchněte každého pstruha pod tekoucí studenou vodou tak, abyste odstranili veškeré nečistoty.
Položte ryby na pečící papír a posolte a opepřete. Do každé ryby vložte tymián, pažitku a máslo (volitelné).

2
Hotovo

PSTRUH DO LÁZNĚ

Nakrájejte tenké plátky pomeranče a citrónu a naskládejte kolečka na jednu stranu každé ryby. Uzavřete, vložte každého pstruha do sáčku a vakuujte.
Vložte do lázně a vařte 1 hodinu.

3
Hotovo

SERVÍRUJEME

Vytáhněte sáčky z lázně, opatrně vyjměte ryby a nechte odkapat a vychladnout při pokojové teplotě. Můžete je také rychle vychladit ve vodě s ledem alespoň na hodinu a pak dát do lednice (vydrží až 48 hodin).
Pokud chcete, můžete pstruha ještě rychle opéct do křupava. Podávejte se zeleninou a brambory.

Zdroj: acookingmizer.com

blank

Iva Dohnalová

Cestovatelka s velkou vášní pro jídlo, která se drží hesla "kolik kuchyní ochutnáš, tolikrát jsi člověkem"

květákový steak sous-vide
předchozí
Květákový steak s tahini dipem
sous-vide kapustičky s piniovými oříšky
další
Kapustičky s piniovými oříšky
květákový steak sous-vide
předchozí
Květákový steak s tahini dipem
sous-vide kapustičky s piniovými oříšky
další
Kapustičky s piniovými oříšky

2 Comments Skrýt komentáře

Přidejte svůj komentář