Pstruha uvařeného v horké lázni je nejlepší konzumovat hned po uvaření. Je vždy skvělý se zeleninou, ale tato varianta citrusového pstruha se perfektně hodí také ke křupavým bramborám, bramborové kaši...
Sous-vide vaření je nejlepší způsob, jak zajistit to nejšťavnatější a nejkřehčí maso pro skvělý kuřecí salát napěchovaný chutěmi. Přidáním koření přímo do sáčku na vaření dodáte masu skvělou příchuť a...
Ačkoliv jsme přesvědčeni, že nejlepší chuť dá masu přírodní zpracování, tj. sous vide vaření a dokončování na pánvi bez velkého množství výraznějších ingrediencí, v některých případech to pro nás neplatí. Mezi...
Hříbková omáčka je v našich luzích a hájích jednou z nejoblíbenějších omáček ke steakům i dalším masům či jen k přílohám. Dobře udělaná hříbková omáčka totiž zvýrazní chuť masa, případně propůjčí chuť celému...
Vzhledem k množícím se dotazům na naši redakci vám představujeme vepřový tenderloin steak tak, jak ho máme nejradši. Vepřový tenderloin je pro kuchaře naprosto perfektní maso – jednoduše se připravuje a...
Už delší dobu se snažíte připravit perfektního lososa a stále to není ono? Díky těmto základním pravidlům, trikům a metodě Sous vide si připravíte snadno a rychle šťavnatý kousek lososa...
Znáte takové ty situace, kdy se rozhodnete pro grilování na poslední chvíli? Doma skoro nic nemáte a tak přichází na řadu improvizace. Také já takové chvíle často zakouším, ale jsem...
V éře pizzy s vepřovým pupkem a zmrzliny s chutí slaniny jsou spotřebovány i méně známé části prasete. Pokud s nevšedními kousky masa také rádi experimentujete, připravili jsme pro vás tento recept.
Fanoušci sous vide vaření to už dávno vědí: neexistuje lepší způsob jak připravit čerstvé lososa, protože opatrným vařením v sáčku dosáhnete vždy takového propečení, jaké jste si přáli. V tomto receptu vám...