Ingredience
- 1 svazek chřest
- podle potřeby olivový olej
- podle potřeby sůl
- podle potřeby pepř
- podle potřeby bylinky
Recept
Existuje něco lepšího, než zelenina, která i po uvaření chutná skutečně lahodně? Zabijete tím dvě mouchy jednou ranou – výborně si pochutnáte a ještě jíte zdravě. Problém je, že připravit zeleninu tak, aby chutnala třeba i malým dětem, je docela problém. Alespoň dokud nezačnete vařit sous vide.
Díky sous vide dostáváte jedinečnou možnost připravit pokrmy tak, aby chutnaly celé vaší rodině. V následujícím receptu vám vysvětlíme, jak si tímto způsobem připravit výborný chřest.
Postup
1 Hotovo 5 min |
Připravíme chřest |
2 Hotovo 2 min |
Zabalíme chřestChřest vložíme do sous vide sáčku, přidáme trochu oleje a vakuově zabalíme. |
3 Hotovo 10 min |
Vaříme |
4 Hotovo 3 min |
Ochutíme a podáváme |