Background Image

Sous vide chřest, který si zamilujete

0 0
Sous vide chřest, který si zamilujete

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
1 svazek chřest
podle potřeby olivový olej
podle potřeby sůl
podle potřeby pepř
podle potřeby bylinky

Lahodný chřest, který bude chutnat celé vaší rodině.

Vlastnosti:
  • Bezlepkový
  • Vegan
  • Vegetarián
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Existuje něco lepšího, než zelenina, která i po uvaření chutná skutečně lahodně? Zabijete tím dvě mouchy jednou ranou – výborně si pochutnáte a ještě jíte zdravě. Problém je, že připravit zeleninu tak, aby chutnala třeba i malým dětem, je docela problém. Alespoň dokud nezačnete vařit sous vide.

Díky sous vide dostáváte jedinečnou možnost připravit pokrmy tak, aby chutnaly celé vaší rodině. V následujícím receptu vám vysvětlíme, jak si tímto způsobem připravit výborný chřest.

Číst
Sous vide jednoduše i u vás doma!

Postup

1
Hotovo
5 min

Připravíme chřest

Z chřestu odstraníme tvrdý kraj. Za pomoci škrabky odstraníme i dužinu okolo chřestu.

2
Hotovo
2 min

Zabalíme chřest

Chřest vložíme do sous vide sáčku, přidáme trochu oleje a vakuově zabalíme.

3
Hotovo
10 min

Vaříme

Vodní lázeň předehřejeme na 82 °C. Vložíme sáček s chřestem a 10 minut vaříme.

4
Hotovo
3 min

Ochutíme a podáváme

Chřest vyjmeme ze sáčku a necháme okapat. Podle chuti osolíme a opepříme a přidáme čestvé bylinky. Okamžitě podáváme.

blank

ladyambientte

Houbové ragú s vajíčkem na měkko
předchozí
Houbové ragú s vejcem na měkko
Vždy perfektně připravená hovězí svíčková
další
Vždy perfektně připravená hovězí svíčková
Houbové ragú s vajíčkem na měkko
předchozí
Houbové ragú s vejcem na měkko
Vždy perfektně připravená hovězí svíčková
další
Vždy perfektně připravená hovězí svíčková

Přidejte svůj komentář