Elegance. Tento předkrm má název a vzhled, který vyzařuje sofistikovanost se všemi chutěmi, které se k sobě hodí. Nenechte se tím však odradit, protože dovést...
Metoda sous vide je díky mnoha výhodám tohoto vaření stále populárnější. Ovšem ne každý tuto metodu zná a to včetně jejích největších předností jako je právě i skladování masa. Pokud...
Myslím, že jste právě objevili nový oblíbený způsob, jak vařit lilky! Lahodné, sametově hladké ve středu a křupavé na okrajích. S tímhle jídlem snadno zapomenete na jakýkoli masový pokrm! Chuť ...
Tradiční indické jídlo, Chicken Tikka Masala, se skládá z kousků pečeného kuřete ve smetanové, oranžově zbarvené světlé kari omáčce. Toto tradiční jídlo upravujeme tak, že kuře místo pečení vaříme sous...
Tenhle recept mě opravdu překvapil a musím uznat, že pomerančová cizrna s fenyklem je prostě bomba. Když budete mít chuť, můžete si místo kuřete udělat...
Pokud chcete mít plátky krásně vysoké, maso si před zatavením do vakuovací fólie svažte potravinářským provázkem, který je nutný před krájením sundat. Jako přílohu můžete zvolit bramborové pyré, celerové pyré,...
Příprava chutného, šťavnatého lososa nikdy nebyla jednodušší. Losos po uvaření nepotřebuje žádnou úpravu. Vyjmete ho ze sáčku a můžete jíst. Stačí přidat trochu zeleniny a chutnou omáčku a máte večeři,...