Připouštíme, že přidávat ke steaku kávové máslo je velmi neobvyklé. Ale věřte nám! Teplá kávová chuť se ke steaku překvapivě dobře hodí – podtrhne samotnou chuť masa a dodá mu...
Pravý český guláš lze připravit metodou sous vide. Vaření v sáčku v předem stanovené teplotě zajistí, že maso bude perfektně provařené a měkké. Tady máte recept!
Možná vás to překvapí, ale kávové máslo je skvělý doplněk při pečení, nebo při přípravě některých steaků (najdete také u nás na stránkách). Výborným prostředkem...
Pečeně z divokého prasete, pokud ji umíte dobře připravit, může být zlatým hřebem každé party. Zvěřina patří mezi tvrdší maso, takže je třeba ji déle vařit. A to je ideální příležitost...
Některá anglická, americká či kanadská jídla rozdělují českou veřejnost na dva nesmiřitelné tábory – jedni si na těchto jídlech pravidelně pochutnávají, jiní je považují za nechutná. Pokud patříte do té...
Už jste se přejedli brambor, těstovin, rýže a dalších běžných příloh? Máte chuť trošku si zaexperimentovat a udělat dojem na své nejbližší či přátele? Máme...
Tykev či dýně v České republice nepatří k běžným pokrmům. Většinou za to může fakt, že lidé s touto surovinou neumí pracovat. Proto jsme se rozhodli pro malou osvětu. V tomto receptu vám povíme,...
Teploty vytrvale klesají, den se zkracuje a všem je jasné, že přichází zima. Pastinák a petržel patří mezi nejchutnější zimní zeleniny, ale lidé je bohužel neumí připravit, takže si s nimi...
Chcete-li pro své nejbližší na svátky připravit něco chutného a přitom neobvyklého, doporučujeme vám tento pokrm. Jedná se o super krémovou svačinu s příchutí vaječného koňaku....
Je to prosté a jednoduché – milujeme řepu. Nakrájenou na jogurt, chlazenou na sýrovém talíři nebo v kombinaci s brambory a masem, prostě se jedná o skvělý doplněk. Díky sous vide vaření...
Chystáte party a chcete, aby váš večírek byl jedinečný? Tak to nesmíte zapomenout na tento recept! Jedná se o chlazeného lososa, který díky jednoduché glazuře chutná jako byste ho vyudili....