Ingredience
- 20 g česnek
- 20 g řepkový olej
- 160 g máslo
- 7 g olivový olej
- 20 g šalotka
- 10 g ančovičky
- 12 g bílé víno
- 85 g žloutek
- 5 g sůl
- 5 - 25 g ústřicová omáčkavolitelná ingredience
Recept
Je pro nás nesmírným potěšením představit vám ultra moderní zálivku na zeleninu, kterou sous vide příprava a servírování v nadýchané podobě (za pomoci CO2 láhve) povýšila doslova na umění. To nejlepší ovšem je, že zálivku můžete měnit dalšími ingrediencemi podle vaší vlastní chuti.
Postup
1 Hotovo 2 min |
Připravíme česnek |
2 Hotovo 5 min |
Opečeme česnek |
3 Hotovo 5 min |
Připravíme pastu z ančoviček |
4 Hotovo 3 min |
Zkombinujeme všechny ingredience |
5 Hotovo 5 min |
VařímeObsah mixéru přelijeme do sous vide sáčku. Vakuově zabalíme. Sous vide lázeň předehřejeme na 90 °C. Vložíme do sous vide lázně a vaříme po dobu 5 minut. |
6 Hotovo |
Zálivku přelijeme do sifonové lahve |
7 Hotovo |
Servírujeme |