Mrkvové pyré lze použít k dochucení studených i teplých salátů, ale i dalších pokrmů včetně masa. Někteří lidé mrkvové pyré konzumují jako přílohu k masu. V naší redakci...
Je docela možné, že když se mluví o krůtích prsíčkách, představíte si vysušený kus masa bez chuti. My vám díky metodě sous vide můžeme poradit, jak si krůtí prsíčka pro...
Brokolice a čedar se k sobě odjakživa hodí. V tomto receptu vám prozradíme, jak za pomoci jedlé sody a sous vide vaření připravíte brokolicové pyré ochucené čedarem a zjemněné máslem. Výsledkem budete...
Japonskou majonézu (a obzvláště potom tu značky Kewpie) milují lidé po celém světě. Je pěkně nažloutlá, nádherně se roztírá a disponuje jedinečnou pikantní chutí. Bohužel, v našich luzích a hájích je...
Na našich stránkách jsme vám nedávno představili recept na přípravu sous vide hranolek. V něm jsme vám radili, abyste vybrali „správné“ brambory. Jenže co to znamená? Správné brambory pro přípravu hranolek...
Příprava pokrmů metodou sous vide má mnoho předností. Potraviny nikdy nepřevaříme, ale vždycky dosáhneme stejného propečení a chuti. Příprava je velmi jednoduchá, takže skvělé pokrmy...
Pokud jsou hranolky dobře udělány, vaše chuťové buňky na ně nikdy nezapomenou. Správné hranolky by měly být křupavé na povrchu a světlé a nadýchané uvnitř. V tomto receptu vás seznámíme s receptem...
Smažené kuře. Každý ho miluje. Příprava tohoto pokrmu však může být dost obtížná. Rádi bychom, abyste při vaření smažených kuřecích křidélek, nebo dalších kousků byli naprosto v pohodě, proto vám přinášíme...
Vzpomeňte si, co vás vedlo k nákupu sous vide setu? Jistě, určitě to mělo co do činění s předvídatelností uvařených pokrmů a samozřejmě také s pohodlím. Sous vide...
Kromě oběhového ohřívadla (nebo jeho improvizované podoby) potřebujete k sous vide vaření ještě prostředek na zabalení potravin. Při sous vide vaření můžete používat hned 4 různé balicí techniky/prostředky k balení – uzavíratelný...
Pojďme to rychle uvést na pravou míru. Sous vide (čteme sů víd) není o vaření v plastikových sáčcích. Jedná se o zahřívání potravin přesně na takovou teplotu, aby byly správně provařené...