První jarní bylinky jsou vždy v kuchyni vítány. Pojďme společně odhalit, jak se šalvěj přirozeně spáruje s vepřovými kotletami, jablečným salátem a rannou mrkví.
Italské klobásy s pořádnou dávkou zeleniny a italského koření = neodolatelné spojení Pomalé vaření klobásy, papriky, cibule, rajčat a italského koření dělá z tohoto pokrmu jídlo, kterému nikdo neodolá. Skvělé...
Kuřecí prsíčka patří k oblíbeným masům, ale jejich správná příprava může být někdy náročná – maso se snadno převaří nebo naopak nedovaří. Metoda sous vide umožňuje připravit kuřecí prsíčka šťavnatá...
Patříte mezi sous vide nováčky? Ničeho se nebojte! Sous vide vaření se vyznačuje tím, že budete-li metodou sous vide vařit jakékoliv tvrdší maso jako třeba...
Kdo by nemiloval kombinaci kuřecího masa a avokáda? Je to jednoduché, je to rychlé a je to zdravé. Kuřecí se uvaří sous vide, ogriluje, nakrájí a používá se jako taco...
Pepřový steak je klasika, která nikdy neomrzí. Tento recept je jednoduchý, ale chutný, a je skvělý pro přípravu sous vide steaku. Omáčka je připravená za pár minut a je ideální...
Tento jednoduchý těstovinový pokrm svou chutí připomíná pizzu Margherita – sladká cherry rajčata, jemné máslo a čerstvá bazalka tvoří neodolatelnou kombinaci. Inspirací byla slavná kuchařka...
Takhle se dělá dokonale propečená, jemný a šťavnatá vepřová pečeně zabalená ve slanině! Co je lepší než slanina? Dokonale propečená, jemná a šťavnatá vepřová pečeně zabalená ve zmíněné slanině! Známý...
Gordon Ramsay je známý svým hovězím Wellingtonem, podávaným medium rare s trochou bramborové kaše. I vám se povede tak skvělý kousek, jako od světového kuchaře. Stačí ho připravit sous vide...
Jemná, šťavnatá šunka s netradiční, ale velmi návykovou chutí. Pokud patříte mezi milovníky šunky, tento recept si zamilujete. Připravíte si dokonale šťavnatou šunku s krásnou...
Moderní varianta klasického smaženého řízku. Díky metodě sous vide zůstane kuřecí maso dokonale šťavnaté a jemné. Kombinace křupavé strouhanky a lahodné máslové omáčky potěší každého milovníka domácí kuchyně. Ideální víkendový...
Tento recept na kachní prsa připravená metodou sous-vide zaručuje perfektně uvařené maso, které zůstane šťavnaté a jemné. Pro extra vylepšení zkuste techniku Cold-sear: po uvaření a osušení kachní prsa vložte...