Ingredience
- 2 kg vepřová krkovičkabez kosti
- 20 g sůl
- 130 g Char siu omáčkačínská grilovací omáčka
- 80 ml ústřicová omáčka
- 125 ml čínské švestkové víno
- 115 g med
- 90 g cukr krystal
- 1/2 lžičky koření pěti vůní
- 2 ks badyán
- 4 stroužků česnek
- 2 lžíce zázvor
- 75 g sezamová semínkado hořčice
- 300 g pikantní hořčice
Recept
Někomu se grilování může zdát jednotvárné, pravda ale je, že pokud si s masem trošku pohrajete, můžete mít každý den úplně jiný výsledek. Skvělým důkazem je grilované vepřové maso na kantonský způsob, které někteří z vás budou znát jako Char Sui. V tomto článku vám dáme recept, jak si tuhle dobrůtku připravit doma.
Postup
1 Hotovo 5 min |
Nakrájíme masoKrkovici rozkrájíme na několik plátků o šířce necelé 4 cm. |
2 Hotovo 20 - 30 min |
Osolíme maso |
3 Hotovo 5 min |
Sbalíme ingredience |
4 Hotovo 8 h |
Vaříme |
5 Hotovo 10 min |
Dokončíme |
6 Hotovo 5 min |
Servírujeme |