Ingredience
- 907 g smetanový sýrtyp Philadelphia
- 1/2 šálku náhražka cukrunapř. Splenda, Swerve..
- 1 lžička vanilkový extrakt
- 2 lžíce citronová šťáva
- 2 lžíce citronová kůra
- 4 ks vejcevětší
- 1 šálek zakysaná smetana
- špetka sůl
- nelepivý (separační) sprejna vymazání sklenic
Recept
Ve vodní lázni s kontrolovanou teplotou je příprava cheesecaku hračka. Výsledkem je s jistotou smetanový a hustý dezert.
Zkuste cheesecake s oblíbenou příchutí citrónu, který si můžete dovolit i v případě, že se snažíte omezit sacharidy.
Postup
1 Hotovo |
PŘÍPRAVA HMOTYPředehřejte si lázeň o teplotě 78,9 °C. |
2 Hotovo |
DOKONČENÍ HMOTY |
3 Hotovo |
PLNÍME SKLENICE |
4 Hotovo |
DEZERTY DO LÁZNĚ |
5 Hotovo |
PODÁVÁME |
1 Comments Skrýt komentáře
Sklenice jsou úplně pod vodou? (soudím dle obrázku)