Background Image

Malinový créme brulée cheesecake

0 0
Malinový créme brulée cheesecake

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
780 g smetanový sýr
100 g cukr
2 g sůl
4 g vanilkový extrakt
120 g šlehačka
250 g zmražené maliny
10 g citrnovoá šťáva
50 g granulovaný cukr
3 ks vejce

Malinový cheesecake na způsob sous vide je naprostá chuťová bomba!

Vlastnosti:
  • Vegetarián

Ingredience

Recept

Sdílet

Osvěžující malinový cheesecake, který je snadný na přípravu a je naprosto vynikající. Maliny s citrnovou šťávou dezertu dodají ovocnou chuť, která když se spojí s krémem, dojde k naprosto lahodné souhře chutí.

Číst
4 základní kroky sous vide vaření

Postup

1
Hotovo
5 min

PŘIPRAVÍME SI RUČNÍ ŠLEHAČ

Ve velké misce smícháme smetanový sýr, cukr a sůl. Pomocí ručního mixéru mícháme, dokud nezůstanou žádné hrudky smetanového sýra.

2
Hotovo
6 min

PŘÍDÁME DALŠÍ INGREDIENCE DO MÍSY

Přidáme vejce, vanilku a šlehačku. Mícháme, dokud se vše nespojí dohromady.

3
Hotovo
5 min

PŘIPRAVÍME SI SKLENICE

Připravíme si 6 sklenic o objemu cca 200 ml a přelijeme do nich naší rozmíchanou směs. Neplníme sklenice až po okraj.

4
Hotovo
5 min

PŘIPRAVÍME SI MALINOVÝ PŘELIV

Do misky, která je vhodná do mikrovlnné trouby, vložíme maliny, cukr a citronovou šťávu. Vložíme mísu na cca 1 minutu do mikrovlnné trouby, maliny se tak lehce rozpadnou. Pak si vezmeme vidličku a směs mícháme, dokud se maliny úplně nerozmíchají. Směs s malinami přecedíme, aby v ní nezůstala semínka.

5
Hotovo
4 min

MALINOVÝ PŘELIV NALIJEME DO SKLENIC

Připravený malinový přeliv nalijeme navrch do našich sklenic, které jsou již naplněné krémem. Stačí cca jedna lžička do každé sklenice.

6
Hotovo
1 hod 35 min

NASADÍME VÍČKA A DÁME DO VODNÍ LÁZNĚ

Sklenice zavíčkujeme, připravíme si vodní lázeň o teplotě 79.4ºC a sklenice do ní ponoříme na 90 minut.

7
Hotovo
4 hod 20 min

VYJMEME SKLENICE Z VODNÍ LÁZNĚ

Po 90 minutách vyndáme sklenice z vodní lázně a necháme je na 20 minut vychladnout. Po vychladnutí je dáme do ledničky, minimálně na 4 hodiny.

8
Hotovo
5 min

POSYPEME CUKREM A FLAMBUJEME

Sklenice vyndáme z ledničky, sundáme víčka a posypeme je granulovaným cukrem. Následně cukr zkaramelizujeme flambovací pistolkou.

9
Hotovo

SERVÍRUJEME

Jakmile cukr zkaramelizuje, tak ihned podáváme.
Přeji dobrou chuť!

Zdroj: anovaculinary.com

blank

Admin

Pomalé vaření metodou sous vide, je naší vášní :)

Sous vide poke bowl s tuňákem
předchozí
Poke bowl s tuňákem a zeleninou
kuřecí tikka masala
další
Sous-vide kuřecí tikka masala
Sous vide poke bowl s tuňákem
předchozí
Poke bowl s tuňákem a zeleninou
kuřecí tikka masala
další
Sous-vide kuřecí tikka masala

Přidejte svůj komentář

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here