Background Image

Pastrami bites (jednohubky)

0 0
Pastrami bites (jednohubky)

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Delikátní kousek hovězího, který povzbudí vaši chuť.

Ingredience

Recept

Sdílet

Pastrami bites (taktéž lze označit jako jednohubky) jsou malé pokrmy, které je člověk schopen sníst na jedno kousnutí. Toto jídlo má za úkol navnadit vaši chuť. Sousvide Pastrami jednohubky přesně to dělají.

Tip: Jestliže chcete, aby vám tyto dekadentní kousky změnily život, raději je připravte z krátkých hovězích žeber než z hrudníku (důvěřujte nám, je to mnohem lepší kus masa).

Číst
Sous vide vaření – otázky a odpovědi

Postup

1
Hotovo
9 a více dní

Připravíme sous vide pastrami

Recept na sous vide pastrami najdete zde.

2
Hotovo
45 min (ideálně 10 dní)

Připravíme nakládaná hořčičná semínka

Recept na nakládaná hořčičná semínka najdete zde.

Před použitím necháme pečlivě okapat.

3
Hotovo
105 min

Připravíme sous vide pyré z červeného zelí

Recept na sous vide pyré z červeného zelí najdete zde.

4
Hotovo
24,5 h

Připravíme pumpernickelové chipsy

Recept na pumpernickelové chipsy najdete zde.

5
Hotovo
15 min (ideálně + 15 minut odležet)

Připravíme nakládanou cibuli

Recept na nakládanou cibuli najdete zde.

6
Hotovo

Nazdobíme, podáváme

Na talíře rozmístíme pumpernickelové chipsy.

Na každý křupavý chips dáme trochu kapustového pyré a vytvoříme lůžko pro pastrami.

Na pyré naaranžujeme pastrami a hořčičná semínka.

Podle chuti posolíme.

Ozdobíme jedním plátkem nakládané cibule a šťovíkem.

Okamžitě podáváme.

blank
Tahle grilovaná sous vide kuřecí stehýnka jsou kouzelně dobrá
předchozí
Grilovaná sous vide kuřecí stehna, která jsou kouzelně dobrá
Křenový krém (pěna)
další
Křenový krém (pěna)
Tahle grilovaná sous vide kuřecí stehýnka jsou kouzelně dobrá
předchozí
Grilovaná sous vide kuřecí stehna, která jsou kouzelně dobrá
Křenový krém (pěna)
další
Křenový krém (pěna)

Přidejte svůj komentář