Čerstvé pyré z červeného zelí je dokonalá příloha k pastrami, vepřovému masu a dalším pokrmům. Přinášíme vám recept, který vám prozradí, jak si můžete připravit pyré z červeného...
V éře pizzy s vepřovým pupkem a zmrzliny s chutí slaniny jsou spotřebovány i méně známé části prasete. Pokud s nevšedními kousky masa také rádi experimentujete, připravili jsme pro vás tento recept.
Máte chuť dopřát si opravdu skvělou dobrotu, ale přitom neporušit svojí dietu, případně do sebe dostat potřebné živiny? Tak to pro vás máme ideální řešení! Jedná se o recept na...
Máte chuť na vydatnou, ale přesto velmi zdravý oběd či večeři? Tak to určitě zkuste cizrnový salát s tuňákem. Recept, jak si tuhle pochoutku připravíte metodou...
Díky sous vide oběhovému čerpadlu můžete z tuňáka připravit výtečný kus ryby, která bude pevná na skus, i když při běžné přípravě se většinou rozvaří. K pevnosti ryby přispívá také nálev ze...
Je pro nás nesmírným potěšením představit vám ultra moderní zálivku na zeleninu, kterou sous vide příprava a servírování v nadýchané podobě (za pomoci CO2 láhve) povýšila doslova na umění. To nejlepší...
Chtěli byste svoje sous vide maso povznést na vyšší úroveň a kromě přílohy k němu naservírovat také nějaký perfektní salát? Tak to vám přijde vhod recept na fazolový salát. Jedná se...
Toto je neskutečně rychlý a snadný způsob, jak vylepšit salát nebo grilovanou rybu. Nakrájejte cibuli, přelijte ji octem, posypte kořením a nechte odležet. Konzumovat můžete už za 15 minut.
Představujeme vám kuřecí křidélka, která jsou ideálním pokrmem na party, nebo ke sledování sportovních televizních přenosů s přáteli. Křidélka jsou příjemně pálivá a křehká a...
Elegantní dezert nevyžaduje obtížnou přípravu. Přesvědčí vás o tom hrušky připravené v červeném víně metodou sous vide. Hrušky mají klasickou sladkou chuť, ale ozvláštní se omáčkou z červeného vína a případně vanilkovou...