Background Image

Cizrnový salát s tuňákem

0 0
Cizrnový salát s tuňákem

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
100 g sous vide tuňák
15 g kandovaná citronová kůra
200 g sous vide cizrna
4 g petržel
16 g olivy černé
15 g citronová šťáva
14 g olivový olej
0,4 g sůl
podle potřeby sladká uzená paprika
podle potřeby majonéza

Zdravý salát, který dobře zasytí, ale přitom je dietní.

Vlastnosti:
  • Bezlepkový
Kuchyně:

Ingredience

Recept

Sdílet

Máte chuť na vydatnou, ale přesto velmi zdravý oběd či večeři? Tak to určitě zkuste cizrnový salát s tuňákem. Recept, jak si tuhle pochoutku připravíte metodou sous vide, najdete níže.

Postup

1
Hotovo
2 h

Připravíme tuňáka

Recept na sous vide tuňáka najdete zde.

2
Hotovo
90 min

Připravíme kandovanou citronovou kůru

Recept na kandovanou citronovou kůru najdete zde.

3
Hotovo
10 min

Připravíme majonézu

Recept na japonskou majonézu najdete zde.

4
Hotovo

Připravíme cizrnu

Recept na sous vide cizrnu najdete zde.

5
Hotovo
5 min

Připravíme salát

Citronovou kůru a petržel nakrájíme na malé kousky.

V menší misce zkombinujeme citronovou kůru a petržel s cizrnou, nakrájenými olivami, citronovou šťávou, olivovým olejem a solí. Pečlivě promícháme.

6
Hotovo

Nakrájíme a okořeníme tuňáka

Tuňáka nakrájíme na kousky o velikosti jednoho sousta. Lehce posypeme červenou paprikou.

7
Hotovo
5 min

Servírujeme

Každou misku lehce potřeme lžičkou majonézy, aby byl efekt čistě umělecký.

Na salát vložíme kousky tuňáka.

Okamžitě podáváme.

blank
Sous vide tuňák
předchozí
Sous vide tuňák
Lilek s cuketou a parmazánem
další
Lilek s cuketou a parmazánem
Sous vide tuňák
předchozí
Sous vide tuňák
Lilek s cuketou a parmazánem
další
Lilek s cuketou a parmazánem

Přidejte svůj komentář