Sous vide vaření nejenže zaručuje výjimečnou verzi konfitovaného kachního stehna, ale celý proces přípravy je mnohem jednodušší než tradiční metoda. Při pečení při přesné, stálé...
Milujeme jehněčí maso v celé jeho hravé kráse, ale ne každý to cítí stejně. S tímto velkým chutným receptem na medovo-rozmarýnové jehněčí se však povede změnit několik srdcí a myslí,...
Existuje celá řada skvělých způsobů, jak kachnu uvařit: můžete ji upéct, konfitovat, zabalit do rolády. Ale někdy prostě chcete dobrá středně propečená kachní prsa. Tento recept poradí, jaký čas a...
Hainan kuřecí rýže je jemné pošírované kuřecí maso podávané s voňavou rýží, pikantní omáčkou a čerstvou zeleninou. Tento populární pokrm jihovýchodní Asie má původ v čínském Hainanu. Díky metodě sous...
Věřte, že toto jídlo chutná ještě lépe, než vypadá, a že na talíři vypadá vskutku báječně! Rolády sice vyžadují trochu práce navíc, ale každé sousto nakonec stojí za to. Toto...
Sous Vide by mělo být především jednoduchosti, ne o přidání dalšího kroku do procesu vaření. Pokud tedy chcete vytvořit bramborovou kaši v jediném kroku, tak...
Je oblíbené, je moderní a je výborné. Trhané maso je ideální pro každého. Zasytí velkého jedlíka, ale bývá vyhledávaným jídlem i mezi sportovci. Krásné je, že při metodě sous vide...
Kuřecí stehna jsou skvělá pro každého, kdo se seznamuje s metodou sous vide. A výsledná chuť jen každého navnadí pro další vaření. Komu by nechutnala křupavá kůrčička že? Tento recept...