Snímek obrazovky 2022-11-08 v 23.01.13
Nechte ty kotlety asi deset minut odpočinout. To umožní, aby se všechny ty přírodní masové šťávy přerozdělily do masa, takže je dokonale vlhké.
Nechte ty kotlety asi deset minut odpočinout. To umožní, aby se všechny ty přírodní masové šťávy přerozdělily do masa, takže je dokonale vlhké.
Miluji vaření, ač jsem v podstatě neustále začátečník. Nyní sem objevila i sous vide vaření a byla to láska na první pohled. Recepty vybírám tak, aby je mohl i náš malý chlapec nebo praděda. Maso je jemné, šťavnaté. Budu ráda, když se semnou přidáte na cestu objevování této nádherné metody přípravy jídla.
© 2024 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Anovaculinary, Recipetineats, ... / Kontakt