Snímek obrazovky 2023-10-09 v 21.48.30
Krok 1
Vyjměte pečínku ze sáčku, povrch důkladně osušte a nechte 15–20 minut odpočívat na lince nebo v lednici, aby maso před opékáním trochu vychladlo.
Krok 1
Vyjměte pečínku ze sáčku, povrch důkladně osušte a nechte 15–20 minut odpočívat na lince nebo v lednici, aby maso před opékáním trochu vychladlo.
Miluji vaření, ač jsem v podstatě neustále začátečník. Nyní sem objevila i sous vide vaření a byla to láska na první pohled. Recepty vybírám tak, aby je mohl i náš malý chlapec nebo praděda. Maso je jemné, šťavnaté. Budu ráda, když se semnou přidáte na cestu objevování této nádherné metody přípravy jídla.
© 2024 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Anovaculinary, Recipetineats, ... / Kontakt